Jiřina Kudrnová
Sam. ordinace PL - stomatologa

Školní 126, Rybitví 53354

• Výborná, svědomitá a pečlivá lékařka, zlaté ruce. Jsem velmi rád, že právě k ní mohu docházet se svým chrupem, nikdy bych neměnil. Mohu vřele doporučit.

• Sam. ordinace PL - stomatologa Potíže se zuby a korunkou,  •

• B

skvělá a svědomitá

• Výborná lékařka. Rozhodně bych neměnila!

• Výborná lékařka!

• do dnes lituji toho ža jsem odešla k jiné zubařce,je naprosto skvělá!!!

• H

Zlatý ručičky,příjemné chování,hodná sestřička.Díky p.Dr.Jiřince,mám ještě spoustu zoubkú ve své staré pusince. Je prostě nejlepší!!!!!!!

• Bezvadná péče, milý a lidský přístup, první zubařka, ze které nemám strach, a co vím, tak ani děti se jí nebojí. Sestřička taky příjemná. Z prohlídek u této zubařky nemám hrůzu a chodím k ní pravidelně.

Velice profesionální a přitom šetrný přístup paní doktorky je opravdu hodný doporučení. chodí kní větší část naší rodiny a všichni jsou velice spokojeni. perfektní je její přístup k detským pacientům. Sestřička je taky velice laskavá a simpatická.zuby zbytečně netrhá, ale léčí.

Vysoká profesionální úroveň,ošetření zubů od ní téměř nebolí,vytržení zubu ani nepoznáte
    kdy je venku,plomby drží-nevypadávají,zbytečně netrhá,vždy se snaží zub zachránit,pečlivá,citlivá na reakci pacienta při zákroku a proto mohu říci ,že v 62letech
    mám téměř všechny zuby nebo na kořenech korunky.

Paní doktorka má velice pěkný přístup k pacientům.Chodí k ní celá naše rodina.Nikdy jsme zbytečně neplatily žádné poplatky a s péčí jsme nad míru spokojeni,i když kdo může říci,že rád navštěvuje zubního lékaře.