MUDr. Jaroslava Zmrhalová

Alergolog Více

Alergologie - imunologie

Koněvova 203, Praha 13000

• C

Chodím k Mudr,Zmrhalové již pěknou řádku let.Ani jednou se nestalo,že
    by paní doktorka byla nepříjemná a hlavně vždy mi pomohla.Myslím,že
    je vzorem lékaře jak po stránce odborčné tak vztahové.
    Zdravím M.Chyška

• Alergologie - imunologie  •

• Musím se sestřičky zastat. Možná je trochu ráznější, ale že by se chovala nepříjemně, to jsem nezažila. SMS se změnou termínu jsem taky dostala, ale nijak mi to nevadilo. Kdybych v určenou dobu nemohla, zavolala bych a přeobjednala se. Chápu, že když paní doktorka třeba na týden onemocní, nemůžou obvolávat všechny pozvané pacienty. V minulosti jsem párkrát zuřila, když jsem přišla k lékaři a na místě jsem se dověděla, že z nějakého důvodu neordinuje. A že se to stávalo dost často.

• ja tiež prikladám kladné hodnotenie, a sestrička nech je aká je, ruku nikomu neodhryzne :) doporučila som aj svojim známym.

• Paní doktorka mi určitě hodně pomohla, dva roky jsem měla problémy, teď se mi astma zlepšuje. Je milá, zajímá se a má moji důvěru. Vřele doporučuji.

• Mohu se jen připojit ke kladným hodnocením. Paní doktorka jeví o pacienta zájem, je velmi příjemná. Její léčba mi pomáhá - narozdíl od předchozích alergologů, se kterými jsem se setkala. Mám pocit, že jí opravdu na pacientech záleží.

• H

Jsem s paní doktorkou velmi spokojená.

Jsem s paní doktorkou velice spokojená. Přešla jsem k ní od jiné, která mému stavu nevěnovala žádnou pozornost a měla jsem zhoršené astma. Paní doktorka vzala vše pevně do ruky. Věnuje pozornost všemu. Je z ní cítit, že je spokojená, pokud je i pacient. Jejímu prohlážení "Moji pacienti na pohotovosti končit nebudou!" opravdu můžete věřit. :-) Je velice milá a přívětivá. Doporučuji.