Odhadovaná doba odpovědi:

Psychoterapii poskytuji od roku 2003 dětem, dospívajícím i dospělým. Ke každému klientovi přistupuji jako k jedinečné osobnosti, kterou se snažím podpořit a povzbudit na jeho cestě životem. Pracuji s dětmi s různými obtížemi. Snažím se vytvořit příjemnou atmosféru, při které se klienti cítí dobře a bezpečně. Společně hledám možnosti podpory s klienty a snažím se jim pomoci posílit jejich dovednosti a schopnosti, aby dokázali spokojeně jít na své cestě.

Klienti se na mne obracejí s různými obtížemi, jako jsou vztahy s kamarády, problémy ve škole, úzkosti, panické ataky, deprese, sebepoškozování, sebevražedné myšlenky, obtíže v rodinné nebo partnerské komunikaci, problémy se sebeprosazením, sebevědomím atd.
Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Psychoterapie

• Online psychoterapie

• Partnerská psychoterapie

• Poradenství pro rodiče

• E

Paní Černá je velmi milá a vstřícná. Snaží se domluvit, aktivně naslouchá, zajímá se o to, jak se člověk cítí a co je nového. Hledá různé možnosti a přístupy. Dětem se s ní pracuje dobře – cítí se v její přítomnosti bezpečně a uvolněně, nenudí se. Umí je zaujmout a zabavit hravou formou, takže si čas s ní opravdu užívají.

• Psychoterapie - Říčany, Praha ☎️ 721 813 127 psychoterapie dětí a mladistvých  •

Paní psychoterapeutka mi velice citlivý a lidský přístup. Dcerce velmi pomohla, mohu jen doporučit.

• Psychoterapie - Říčany, Praha ☎️ 721 813 127 individuální psychoterapie  •

Paní Jana je velmi milá, empatická a vstřícná. Již více než půl roku u ní nacházím bezpečné místo, kde na sobě mohu pracovat a řešit problémy, které mě trápí. Na setkání se vždy těším a odcházím se spoustou podnětů k přemýšlení. Vřele doporučuji.

• N

Máme s dcerou skvělou zkušenost s paní terapeutkou. Má cit pro situaci, snaží se pomoci a podělí se o cenné rady, aniž by jste se museli doprošovat. Sezení
    mé dceři pomohlo a nebylo zbytečně prodlužováno. Vřele doporučuji.

• B

Skvělá terapeutka s empatickým a srozumitelným přístupem. Terapie probíhá v příjemném a klidném prostředí.

Zatim probehla jedna navsteva a dceri se moc libilo.

• jiné místo Jiný  •

• A

Z vlastni zkusenosti mohu opravdu doporucit. Svym individualnim pristupem a profesionalitou dokazala prekonat synovo narocne obdobi a nasmerovat ho ke zdravemu pristupu.
    Jsem velmi spokojena.

• Psychoterapie - Říčany, Praha ☎️ 721 813 127 individuální psychoterapie  •

S paní terapeutkou mám velice dobrou zkušenost. Již po několika setkáních jsem k ní cítila důvěru a neměla strach otevřít jakékoliv téma. Ordinace je hezká a sezení probíhají v příjemné atmosféře. Paní terapeutka je velice laskavá, citlivá a empatická a i z náročnějších sezení jsem vždy odcházela s pocitem klidu a podpory.

• Psychoterapie - Říčany, Praha ☎️ 721 813 127 psychoterapie  •

• H

Milý, lidský , empatický a profesionální přístup.

• Psychoterapie - Říčany, Praha ☎️ 721 813 127  •

Pani terapeutka je velmi vstricna a laskava, zaroven profesionalka, ktera drzi cely proces ve svych rukou. Dokaze jak dospelym tak i detem rict to, co potrebují zodpovedet, tak aby to bylo srozumitelne a jasne..Umi utvorit bezpecny prostor a je z ni citit empatie a opora. I muj syn se u ni citi uvolneny a to je pro me velmi dulezite.

• Psychoterapie - Říčany, Praha ☎️ 721 813 127  •