EM-Med s.r.o., PL pro dopělé

Horymírova 1/2910, Ostrava-Jih, Ostrava 70030

Sagena s.r.o., Denní stacionář interní

8. pěšího pluku 85, Frýdek-Místek 73801

• V

Máme neuvěřitelné štěstí, že do zábřežské ordinace EM-Med nastoupil pan doktor Zámostný. Ačkoli jsem měla tu čest jej poznat pouze skrze jednu kratičkou návštěvu, s čistým svědomím mohu říci, že jde o neuvěřitelně milého a empatického člověka na správném místě. Z pana doktora sálá neuvěřitelný klid a upřímný zájem o pacienta. Tady si můžete být jistí, že jste v dobrých a zkušených rukou. Moc děkuji za to, jak se o naši rodinu staráte, a přeji spoustu zdraví!

• EM-Med s.r.o., PL pro dopělé Jiný  •

Pan doktor na správném místě, nemám co by vytkl, jsme maximálně spokojeni. Milý, chápavý, vyslechne si Vás, umí si udělat srandu, kdyby byl každý doktor jako on...

• EM-Med s.r.o., PL pro dopělé Jiný  •

Profesionální přístup k pacientovi jak ze strany lékaře tak ze strany zdravotní sestry. Není co vytknout. Velká spokojenost!

• jiné místo Jiný  •

• S

Pan doktor je úžasný, milý, vstřícný, empaticky, chapavy. Více takových doktorů jako je on. Profesionál jak má být. Sestřička je taky skvělá vždy prohodíme pár slov. Mají mou plnou důvěru.

• EM-Med s.r.o., PL pro dopělé  •

Pan doktor je úžasny, laskavý a má trpelivý přístup,vždy mi pomohl od bolestí. Jsem ráda že je tady v Porubě. Když už musím k lékaři, tak jdu k panu dr.Zamostnému bez obav, mam k němu úplnou důvěru. Sestřička je příjemná a klidná

• EM-Med s.r.o., PL pro dopělé Pásový opar,který je hodně bolestivý  •

U pana doktora už jsem 4roky. Tehdy ještě byl ve F-M. Je velmi milý lidský a profesionální. Jsem menší hypochondr pořád mě něco bolí píchá a tak :D i přes to má se mnou pan doktor svatou trpělivost. Nic nezvelicuje ale ani nezanedbava. Jsem moc ráda že sem měla štěstí a našla tak dobrého lékaře

• EM-Med s.r.o., PL pro dopělé Bolesti zad, nemoci(chřipka, zápal plic), tetanik, migrény, ortopedické problémy a řešení post traumaticke stresové poruchy  •

• A

Také jsme se k p. doktorovi Zámostnému přeregistrovali s manželkou zhruba před dvěma měsící a jsme velmi spokojeni. Pan doktor má velmi lidský vztah k pacientovi, a to pokaždé s přivětivým úsměvem. To mě osobně hodně povzbudí při ošetření i jednání v ordinaci. Totéž bych řekl o sestřičce Radmile Šebestíkové. Tak si představuji profesionálního praktického lékaře a jeho tým. Děkuji mockrát.
    Vícha Květoslav, Ostrava - Poruba

• EM-Med s.r.o., PL pro dopělé Přeregistrace  •

• U

V tomto tydnu jsem nahodne 2x navstivil ordinaci pana doktora Zamostneho.Pan doktor ma velicice prijemny a profesionalni pristup k pacientum.Ma take velice prijemny personal ktery se velice zdvorile chova k pacientum.Prijemne posezeni v cekarne kde je i televize a cas tam prijemne ubiha.Rozhodl jsem se ze k panu MUDr. Zamostnemu prestoupim.

Velmi milý a ochotný pan doktor. Perfektní péče a vstřícný přístup. A navíc skvělé ordinační hodiny!!