Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Pojištění
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (17)

Dobrý den, pan doktor je moc hodný člověk .Odborník na svém místě, vysvětlí vše dopodrobna a doporučí nejlepší postup léčky. Pane doktore děkuji za Váš přístup.

• MUDr. Tomáš Pavlosek Jiný  •

Chodím k panu doktorovi už několik let já i synové a vnuk a vždy jsme byli maximálně spokojeni. Dokonce syna i operoval a opravdu nemám, co vytknout. Za mě skvělý a ochotný lékař.

• MUDr. Tomáš Hrabec laryngologické vyšetření  •

Pan doktor Ryška by měl zvážit jestli chce lidí léčit a nebo předepisovat léky, tak arogantního doktora jsem dlouho neviděl a jeho lékařské znalosti na bodů mrazu. Přišel jsem s bolesti zad , jsem po dvou operacích páteře a po roce a půl zhoršení stavu,bylo mi řečeno že to mám v hlavě a že si nemám vymýšlet a předepsal mi antidepresiva. K tomu doktorovi už nikdy více.

• MUDr. Kamil Ryška Jiný  •

Tento doktor byl naprosto otřesný zážitek nemocného pacienta s doktorem bez zájmu zjistit diagnózu. Měl jsem přetrvávající bolest krku, rudé hrdlo, vykašlával jsem tmavě hnědý hlen(někdy s krví), v nose také tmavě hnědý-zelený hlen, rýma, dysfonie, neboli částečná ztráta hlasu, kdy jsem sotva mluvil(spíš sýpal). K tomuto lékaři jsem přišel, když jsem měl tyto symptomy již 14 dní, bez zlepšení, dělal jsem vše-inhalace XXXX, pastilky Lišejníku, režim, dieta, prostě cokoli se dá u virózy dělat. A tento člověk mi po asi 2 minutovém vyšetření řekl, ať se odstěhuji do Itálie za lepším ovzduším. No a jeho doporučená léčba spočívala v inhalaci XXXX a pastilek XXXX. Po 21 dnech naprosté marnosti, bolesti a nechopnosti mluvit mi naštěstí obvodní lékař předepsal antibiotika, které fungují. Za mě je tento člověk nemá zájem o pacienta. Ani se neobtěžoval udělat jiné úkony a úvahy.

• MUDr. Tomáš Hrabec Jiný  •

Paní doktorka i sestřička moc milé. Děti měli primorvni návštěvě odběr, obě notný odpor. Ani sestřička, ani paní doktorka se nepohoršovaly a spíše se snažili uklidnit a být v pohodě. Hned se dělaly testy, na nic se nečekalo a už na druhé návštěvě jsme věděli na čem jsme. S paní doktorkou se dá v pohodě na všem domluvit, vše vysvětlí

• MUDr. Hana Daňková Jiný  •

Paní doktorka neumí komunikovat s lidmi, ani se na Vás nepodívá jen se divá do PC. Pokud se chcete poradit odbyde Vás, že tomu nerozumíte ať se do toho nepletete. Jde jí bohužel špatně rozumět.

• MUDr. Sjuzanna Galstjanová Jiný  •

Narcistické, egoistické, neempatické, odsuzující chování.

• MUDr. Pavla Hreňová Jiný  •

Přístup lékaře arogantní, již při dotazu co mám za problém jsem litovala návštěvy u tohoto lékaře. Řešení žádné, prý se mám odstěhovat do Itálie k moři....co k tomu dodat.... lékař nepříjemný....nikdy více... nevím, zda si tento lékař uvědomuje, že lékařem je a má se tak i chovat, když ho to nebaví, ať dělá jinou práci, možná si pak bude své práce vážit...

• MUDr. Tomáš Hrabec Jiný  •

N

Paní doktorka je úžasná, dcerce moc pomohla, zjistila že má astma, což předchozí dr. absolutně odmítala. Nasadila konečně vhodnou léčbu. Jsem jí moc vděčná

• MUDr. Hana Daňková Jiný  •

N

Přístup pana doktora velmi arogantní. Byla jsem zde poslána mou lékařkou a namísto, aby mi pomohl jelikož nejsem lékař tudíž nevím příčinu dane nemoci tak se se mnou bavil pohrdavým tónem a řekl mi, že tohle on teda neřeší. Více citlivosti a slušnosti by k pacientům neuškodilo ;)

• MUDr. Tomáš Hrabec Endoskopie nosu a nosohltanu ("nosní mandle")  •