Vojenská nemocnice Brno

Zábrdovická 3, Brno

• H

Úžasný pan doktor, hodný a citlivý. Vzorem pro ostatní lékaře . Ještě se mi nestalo, aby mi při vyšetření byla puštěna hudba / Vltava od Bedřicha Smetany/….Ač vyšetření nepříjemné, přístup pana doktora i sestřičky byl neuvěřitelně milý. Je mi jen lito, že další kontrola za deset let . …. Tato nebo podobná zařízení navštěvuji nerada, ale prostředí kliniky je velice příjemné , tedy se těším na další návštěvu a když budu kolem projíždět, na pana doktora s radosti vzpomenu….

• jiné místo Jiný  •

• V

Asi se budu opakovat, protože tu bylo vše již zmíněno. Mimo špičkovou profesionalitu je pan doktor především člověk, jehož vlastnostmi jsou lidskost, empatie, neuvěřitelná ochota a obětavost, vždy se snaží pacientovi vyjít vstříc. Mimo tohle všechno dokáže člověku mlčky pomoci svým vnitřním klidem, který vyzařuje a konejšivým hlasem, neocenitelnými vlastnostmi, které u jiných odborníků marně hledám. Pan doktor se totiž chová k pacientovi především jako k člověku, s kterým cítí a sdílí jeho trápení, přičemž udělá pro pacienta maximum. Znám málo lékařů, kteří jsou na svém místě takovým požehnáním.

• Z

Velmi dobrý odborný lékař, zajistí všechna potřebná vyšetření, vhodně léky upravuje léčbu, doporučuje v případě potřeby i lázeňskou léčbu, maximální spokojenost s jeho přístupem k pacientovi.

Neznám lepšího doktora internistu , který neponechává nic náhodě , díky jemu který mi zachránil život , je to doktor opravdu na svém místě !

Vynikající lékař i člověk, pro kterého je léčit bližního svého posláním! Vyslechne a vysvětlí, jedno jestli Vám je 18 nebo 80 let! Vděčná pacientka, která vyslechla v čekárně x lidí, kteří mají jenom kladnou zkušenost. To ovšem platí i o sestřičkách a ostatních lékařích Vojenské nemocnice v Brně.

• B

vynikající lékař ,velmi hodný a chápavý člověk,chodím k němu již velmi dlouho a moc mi pomohl .Děkuji mu za mnoho
    co pro mne udělal.
    BRÍMUS VLADIMÍR

• E

Báječný lékař..pečlivý, zodpovědný, chápavý, vstřícný a lidský....zachránil mi život po tom, co jiný mne málem zabil. Úžasný člověk, nedám na něj dopustit. V současné době je to téměř vyjímka.

• Super PAN doktor

• Působí uklidňujícím dojmem, pečlivý, ochotný, důsledný, při vyšetření věnuje patřičnou péči, neodbývá.

• Obětavý, ochotný a zodpovědný lékař