Praktický lékař pro dospělé

Butovická 365, Studénka 74213

• A

Jako lékař výborný, jako člověk velmi obětavý , co bychom si měli přát víc ?

• k panu doktofovi docházím několik let, ale nějaké nepřístupné a arogantní chování jsem u něj dosud nezaznamenal. Myslím si ,že je dobrý odborník a jsem s ním naprosto spokojen.

• Podle mě je k přístup k pacientovi dobrý a odpovídající, jako praktický lékař však zatím sbírá zkušenosti, jeho odbornost byla někde jinde.

• Pan Doktor je vynikající lékař a ti, co si na něj stěžují jsou právě ti flákači a budižkničemové, kterým nedá nemocenskou jen proto, že jim nechce makat. Ykušeností má na rozdávání a že se chová povýšeně? To absolutně není pravda. Je velice vstřícný a snaží se člověku maximálně pomoci. Jeho lékařskou péči mohu jen doporučit.

• Možná že se s pacienty příliš nevybavuje, ale raději budu chodit za doktorem, který tomu opravdu rozumí-když si chci pokecat, tak jdu do hospody a ne k lékaři.
    Myslím, že ti, co ho pomlouvají patří do skupiny flákačů, kterým pan doktor nedává nemocenskou jen proto, že se jim nechce a jsou zhnilí.
    Ale když je opravdu někdo nemocný, dokáže pomoct a snaží se o maximum.
    Jeden z nejlepších lékařů.

• O

Myslím si,že je to dobrý lékař,vyšetří,poradí a je dobré,že je přísný na lajdáky.

možná internista byl dobrý,ale praktický lékař je velmi slabý.Chodá se povýšeně, arogantně, paciet je pro něho spíše nepřítel!!!

S panem doktorem mám velmi dobré skušenosti.
    Je to velký odborník a skutečný profesionál.

• H

slušný k lidem, dobrý doktor

• T

dobrý odborník, dobrá komunikace