Škroupova 12, Moravská Ostrava a Přívoz, Ostrava 702 00
M.P.
Predrazena zubni vyrobni linka a za ni arogantni, vyhorely zubar, pro ktereho jste jen cislo. Na nic se nepta, nic nekonzultuje a trha, vrta a uctuje dle sveho uvazeni. Vy se jen divite co se Vam v ustech a penezence deje. Hrozna zkusenost!
• Klinika moderní stomatologie • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jaroslav B.
Skvělý zubní lékař s lidským přístupem a nadhledem. Při zákroku dokáže i s pacientem "špičkovat". Neposedná osmička, dole zakořeněná, šla pod jeho rukama pěkně ven.
:-)
J.B.• Klinika moderní stomatologie • •
daho.xxx
Velice spokojen ..a to mam smrtelny strach ze zubaru :-) prijemna atmosfera v ordinaci ..ne vcekarne to sem se potil:-D ..jehlu na bolest sem ani necitil a to sem dostal 3:-) a za jednu nastevu 3kazy zamnou..po zakroku zadna hruza, za 2hodiny sem bastil ..nekdy se ceka v cekarne ,ale od toho to je cekarna..aspon vim ze si dal zalezet na pacientovi predemnou ...ti co dali jednu * by se meli zamyslet
Juroška Miroslav OV
Dobrý den je mi 41 let od školních let totální strach ze zubaře odhodlal jsem se po 11 letech najít si nového zubaře a jsem rád že je to právě p.MUDr.Muller po první prohlídce samozřejmě RTG,dentalní hygiena,paradontologické vyšetření s následným ošetřením po tomto šla jedna osmička ven vše probíhalo k mému ůžasu perfektně bezbolestně ani injekce nebyla cítit.Mimo to se mi náhodou odlomilo půl zubu po zkontaktování p.Dr,po 3 dnech následovala oprava tohoto zubu zase bez bolesti už i bez strachu je to super pan Dr.,a sestřičky příjemné a navíc když stresuji v křesle ikdyž nemám proč je na co kouknout takže tato ordinace včetně všech zaměstnanců je dle mého super.Juroška Miroslav,Ostrava.
B
Blankytka
Vynikající odborník a profesionál. Chodím k němu 13 let a se stavem svého chrupu jsem velmi spokojená. Během dvou sezení mi opravil zvěrstva, která mi v ústech napáchali jiní zubaři. Je usměvavý, což si " citliví " jedinci mohou vysvětlovat jako aroganci. Ano, je pravda, že při ošetření vládne dobrá nálada a pan doktor vypráví sestřičkám a vlastně i mi co zažil ve svém volném čase. Nemám s tím problém a proč taky? Kolikrát mi slzy od smíchu tečou i s otevřenými ústy. Ovšem zdůrazňuji, že nic z toho nemá vliv na kvalitu jeho práce. Shrnutí: již 13 let nemám z návštěvy zubaře strach. Doporučuji!!!
Hana Kupková
Jsem ráda, že jsem po několika letech experimentů ze strany pana zubaře na mých zubech mohla odejít jinam.
Poslední kapkou bylo to, že mi odmítl odvrtat plombu s tím, že pod ní kaz rozhodně nebude a chtěl zničit další zub (tzn. vytrhat nervy a zub zlikvidovat). Nový stomatolog plombu odvrtal, kaz spravil a zub mi zůstal v pořádku.
Rozhodně tohoto doktora nedoporučuji, mám jenom ty nejhorší zkušenosti!• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Karel Vilím
K panu doktorovi a jeho manželce dochází celá naše rodina už několik let. V současné době mně osobně čeká
celková sanace chrupu, pro kterou jsem se po konzultaci s Dr. Mullerem rozhodl. Jeho přístup je naprosto profesionální. V ordinaci panuje navíc velmi dobrá atmosféra, s týmem se dobře komunikuje. Velmi mi vyhovuje i komunikace pana doktora v průběhu ošetření. Jednotlivé zákroky tak ubíhají příjemným tempem, pacient není stresován a vše se odehrává v klidu, pohodě a vzájemné důvěře. Měl jsem vždy "hrůzu" z návštěvy zubní ordinace. U manželů Mullerových je to naopak a já se ke svému zubaři mnohdy i těším s vidinou, že jsem v dobrých rukou. Kdyby takovou úroveň mněla všechna česká zdravotnická zařízení, bylo by to skvělé:)... Karel V.• • •
KNAPOVA
Nikomu nedoporučuji, mám jen ty nejhorší zkušenosti.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jsem velice spokojen se službami Domu Zdraví II.K MuDr.Müllerovi chodím 3roky,a nemám nejmenší problém s péčí,kvalitou práce a přístupem k pacientům.Čekání bývá někdy delší,což u dobrých lékařů chápu a jsem ochoten vyčkat.Před rokem jsem absolvoval 30 návštěv této ordinace během měsíce a půl,při kterých mi pan doktor odstranil BEZBOLESTNĚ a KVALITNĚ veškeré vady mého chrupu,které byly zapříčiněné nedostatečnými návštěvami předchozího lékaře,protože jsem u něj pokaždé trpěl bolestmi a strachem z další návštěvy.Všichni ti,kdo nejsou spokojeni,ať zkusí péči o svuj chrup jinde,nejlépe na nemocniční pohotovosti,kde zajisté najdou prázdné čekárny,vstřícný a ochotný personál,kvalitního lékaře,okamžitou pomoc a zlomkové ceny za zákroky.Já osobně si rád připlatím i počkám v ordinaci MuDr.Müllera.Zdraví A.W.
nevim jak pan doktor muller ale pani doktorka mullerova toje super doktorka mam tam 4 děti ale chodí tam radi kdo nema zubaře tak okamžite tam