Ing. Kateřina Dušková (Brožová)

verifiedCreated with Sketch.

Dentální hygienistka, hygienista přijímá nové pacienty

161 názorů +přidat

Objednat se Přidejte názor Zeptejte se specialisty 45 sjednaných návštěv během posledních 30 dní

Dobrý den, ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým… Více

Objednat se

Klikněte na vybraný termín a domluvte si návštěvu. Obdržíte potvrzení emailem. 
  • Ordinace MUDr. Saberové - 4. patro

    Olšanská 7, Praha 3
    130 00 Praha, hl. město Praha

    Kontaktní údaje

    Zdravotní pojišťovny a způsoby platby
    Hotovost
    V této ordinaci přijímám:
    dospělí, děti jakéhokoliv věku

    Služby

    Vstupní první návštěva u této dh (60-75 min.) 1 780 Kč
    Dentální hygiena - děti do 14 let 780 Kč
    Dentální hygiena - david urban 1 480 Kč
    Bělení - domácí s quick startem 4 350 Kč
    Odstranění pigmentací (depurace/air flow)
    Odstranění zubního kamene, plaku
    Kontrola hygieny
    Opakovaná návštěva - recall (60-75 min.) 1 480 Kč
    Dentání hygiena - víkend 1 780 Kč
    Bělení domácí 4 000 Kč
    Ošetření citlivých zubů profylaktickým lakem 150 Kč
    Vyšetření dutiny ústní
    Lokální fluoridace zubů
    Pískování (air flow)

    Více

Hodnocení pacientů

5

Obecné skóre
161 názorů

  • Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
  • S
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Vstupní první návštěva u této DH (60-75 min.)

    Pani Duskova odvedla skvelou praci, navic je velice prijemna, komunikativni a vse srozumitelne vysvetli. Cisteni bylo setrne a naprosto bezbolestne, muzu doporucit i lidem ktery maji z podobnych zakroku obavy. Dekuji

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-10-15

    Dobrý den,
    moc děkuji za krásný komentář a milou návštěvu :-) Budu se těšit znovu naviděnou! KD

  • H
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Vstupní první návštěva u této DH (60-75 min.)

    Paní ing.Dušková je velice milá,přátelská a příjemná,přitom odvádí kvalitní a profesionální práci.Perfektně mi odstranila můj zubní kámen a na závěr mi ještě dala dobré rady, vše vysvětlila a názorně ukázala.
    Ráda přijdu znovu,mohu ji vřele doporučit i ostatnim!

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-10-05

    Dobrý den,
    mám velkou radost, že jste byla spokojená. Děkuji za hezký komentář i Vaši milou návštěvu a budu se těšit na další. KD

  • A
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Opakovaná návštěva - recall (60-75 min.)

    Jako vždy, byla jsem velmi spokojená. Paní Dušková je pečlivá a velmi milá. Ošetřovala mě i mého vnuka. Ještě jednou děkuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-10-05

    Dobrý den,
    moc ráda jsem Vás oba viděla a budu se těšit na příště. Děkuji za milé hodnocení! KD

  • D
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Opakovaná návštěva - recall (60-75 min.)

    Vždy jsem maximálně spokojena s kvalitní, profesionální prací a velmi lidským a příjemným přístupem. Určitě mohu návštěvu jen doporučit.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-10-05

    Dobrý den,
    podle kalendáře jste byla u kolegy Davida Urbana. Moc mě těší, že jste byla spokojena a budeme se těšit na Vaši další návštěvu! KD

  • M
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: dentální hygiena

    Za mně dávám všechny palce nahoru, perfektně odvedená práce. Mám zuby takové, že je ani nepoznávám, takže pecka a už teď vím, že je dobré doporučit kvalitu a profesionalitu, která zde prostě jasně jde s dobou. Sednul jsem si na zadek a odešel s údivem jak mám krásně čisté zuby....Děkuji moc Holcman

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-10-05

    Dobrý den,
    moc díky za krásný komentář, udělal mi velkou radost! Budu se těšit znovu naviděnou, KD

  • P
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: dentální hygiena

    DH navštěvuji pravidelně, u paní Duškové jsme byl ale poprvé a zcela jistě ne naposledy, mohu porovnávat a tady jsem byl velmi spokojený.
    Moc se mi líbilo, že jsem dostal SMS o malém zpoždění , což se může kdykoliv stát, a nepamatuji se že by měl někdo jiný potřebu se omluvit a informovat zákazníka v oblasti lékařských služeb o 15 minutovém skluzu, všude jinde se to bere jako normální stav. O důvod více se objednat právě zde. Vyšší cena za výkon je naprosto v souladu s poskytovanou kvalitou.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-07-24

    Dobrý den,
    moc děkuji za milé hodnoceni! Časový skluz mívám bohužel poměrně často - většinou, když je potřeba návštěvu dotáhnout do konce - někdy se zákrok s instruktáží nevejde do časového intervalu, ale zároveň ne o tolik, abych pacienta zvala na další návštěvu.
    Pokud se mi takové zpoždění "vleče" přes více klientů, snažím se dávat včas vědět.
    Jsem moc ráda, že jste byl s návštěvou spokojený a budu se těšit znovu naviděnou, KD

  • D
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patro

    Paní dentální hygienistka Kateřina je člověk na svém místě! Jestli si představuji nějak lékaře 21. století, tak přesně takhle. Vše mi bylo vysvětleno a názorně ukázáno. Těším se na příští návštěvu.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-07-24

    Dobrý den,
    jsem moc ráda, že jste byl s návštěvou spokojen a děkuji za krásný komentář - udělal mi velkou radost :-) KD

  • K
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Vstupní první návštěva u této DH (60-75 min.)

    Ing. Duškovou jsem si vybrala na základě doporučení a kladné informace se potvrdily. Veškeré obavy ze mne spadly. Oceňuji profesionální a lidský přístup. Také je pro klienta praktické, že se lze objednat přes internet - tudíž člověk nepromarní hodiny marnou snahou se někam dovolat.
    Marta Soukupová

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-07-24

    Dobrý den, mockrát děkuji za Váš milý komentář a budu se těšit znovu naviděnou! KD

  • F
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Vstupní první návštěva u této DH (60-75 min.)

    Jednalo se o mou první návštěvu dentální hygieny vůbec. Paní Ing. Dušková byla příjemná a vstřícná, vše mi perfektně vysvětlila a zubní kámen odstranila. Zároveň mi doporučila pro mé zuby vhodné mezizubní kartáčky. Moc děkuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-04-17

    Dobrý den, jsem moc ráda, že jste byla s návštěvou spokojena a děkuji Vám za milé hodnocení. Budu se těšit opět nashledanou, až zkontroluji efekt mezizubních kartáčků :-) KD

  • Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patro

    Velice milá doktorka, vzhledem k tomu jak jemne čistila jsem byl překvapen s viditelnym vysledkem. A už taky vím který elektrický kartáček si mám koupit. Děkuju

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-04-17

    Dobrý den, mám radost, že jste byl s výsledkem spokojen a moc Vám děkuji za komentář. Budu se těšit znovu naviděnou, až mi poreferujete o novém kartáčku :-) KD

Dotazy od pacientů (3)

Obáváte se o své zdraví?

Zeptejte se naších specialistů, dostanete odpověď na Vaši otázku zcela zdarma.

Zeptejte se naších lékařů

Zkušenosti a dovednosti

O mně

  • Dobrý den,
    ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým učitelem praxe a zároveň velkým vzorem. Doposud jsem k němu posílala své pacienty, kteří potřebovali důkladné hloubkové čištění, nyní je mi ctí s ním spolupracovat ve své nové ordinaci. Objednávat se k němu můžete každé pondělí.

    David Urban, DiS.
    Vzdělání na soukromé SVOŠZ pro DH, Sekaninova 12 ukončené absolutoriem v červnu 2004.
    První zaměstnání u MUDr. Zvolánka v Plzni: únor 2005 - duben 2007
    Odborný dohled při praktické výuce na DH škole únor 2008 - dosud
    Praha 6, MUDr. Podlešáková: prosinec 2008 - březen 2013
    Praha 4, MUDr. Cermanová: od října 2012 dusud
    Praha 4, poliklinika Budějovická: od ledna 2016 - 2018

    Co vás čeká na návštěvě dentální hygieny
    Dentální hygiena je individuálně upravena pro každého konkrétního pacienta. Typicky zahrnuje jednu vstupní a dále udržovací návštěvy (tzv. recally) v intervalu cca půl roku. V některých případech je potřeba profesionální čištění chrupu rozdělit do více termínů (např. při silném krvácení dásní či velkých nánosech zubního kamene apod.).

    Vstupní návštěva
    Vstupní návštěva trvá 60-75 minut, zahrnuje prohlídku chrupu a obeznámení s jeho stavem, následné ošetření spočívající v odstranění zubního plaku a kamene, popř. pigmentací (zabarvení od čaje, kávy, cigaret apod.) pomocí pískování (air flow) či depurace. Po profesionální hygieně je sklovina zaleštěna a nafluoridována. Závěr návštěvy tvoří individuální doporučení vhodné techniky čištění (se zaměřením na pacientova problematická místa) s praktickým nácvikem a výběr odpovídajících pomůcek, aby následná domácí péče o zuby byla co nejefektivnější.

    Kontrolní návštěva (pokud je nutna - tzn. při vstupní návštěvě se nestihlo vše)
    Dalším krokem může být kontrolní návštěva, při které dentální hygienistka ověří, zda pacient zvládá chrup od minulé instruktáže správně vyčistit, nebo zda je nutná tzv. reinstruktáž. Tato návštěva zahrnuje důkladnou prohlídku chrupu, odstranění případných pigmentací ze zubů, plaku a zubního kamene, kontrolu techniky čištění a v některých případech výběr dalších pomůcek pro dokonalou domácí péči.

    Udržovací návštěva (tzv. recall)
    Intervaly preventivních ošetření jsou individuální, nejčastěji je doporučováno absolvovat je 2-3 ročně (konkrétní čas pro další návštěvu se pacient dozví na vstupní prohlídce). Vhodná doba i průběh návštěvy záleží na pacientově osvojení vhodné techniky čištění, na tom, zda-li kouří a dalších různých faktorech.

Specializace

  • dentální hygiena

Nemoci

Fotografie