Eva Kmentová DiS. et DiS.
Uložit
Dentální hygienistka, hygienista
Uložit
Zprávy

Všechny hygienistky Vás ošetřují nejšetrnějším přístrojem EMS Prophylaxis Master, který minimalizuje nepříjemné pocity během ošetření. Nově používáme také GBT protokol, Guided Biofilm Therapy, který je motivační a pro pacienta.
Dentální hygiena • 1 500 Kč
Dentální hygiena děti do 15 let • 950 Kč
Dentální hygiena s Air-flow 60 min • 1 500 Kč +2 Více
Domácí bělení zubů • 5 000 Kč
Vstupní vyšetření, dentální hygiena • 1 600 Kč
O mně
Po studiu jsem si udělala pracovní kolečko na zkušenou u praktického zubního lékaře, ortodoncii a nakonec na parodontologii.
Za všechny tyto z...
5 000 Kč
Vstupní vyšetření, dentální hygiena
1 600 Kč
NE kazům
Dentální hygienistka byla moc příjemná, na vyšetření jsem nečekala a vše bylo dobře vysvětleno.
MB
opravdu není co vytknout, naprostá spokojenost, můžu jen doporučit
Velká spokojená s profesionální péči paní Kmentová.
Adéla
K paní Kmentové chodím již déle, jde o úžasnou, velmi milou, lidskou, ale také velmi profesionální dentální hygienistku. Vše trpělivě vysvětlí.
Hynek
Mila a sympaticka hygienistka, ochotna vse vysvetlit, peclive mi vycistila chrup.
R.N.
Chodím k paní Kmentové již několik let, je velice pečlivá, příjemná, vše důkladně vysvětlí.
Linda
Milá a pečlivá. Příjemné prostředí i jednání. Rozumná cena. Určitě doporučuji.
M.K.
Skvělý, profesionální přístup s milým úsměvem. Člověk se k paní Kmentové rád vrací.
Martina K.
Paní Eva je odbornice na svém místě, navíc k tomu ještě moc milá, proaktivní a ochotná pomoct. Hned při první návštěvě si získala mou důvěru, když identifikovala, že mám zánět dásně a poradila mi, co s tím (Přitom jsem týden před byla u zubaře, který na to neřekl nic a to jsem se ho aktivně ptala.) Při poslední návštěvě mi zase pomohla s ulomeným kouskem zubu. Můžu rozhodně doporučit :)
M.Š.
Milá, pečlivá, není co vytknout, těším se na další setkání
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den, přijímate také anglicky mluvící pacienty(bez znalosti čj)? Děkuji, přeji hezky den.
Dobrý den, ano ošetřuji také anglicky mluvící pacienty. Budu se těšit na případnou návštěvu. Momentálně jsem ještě týden na dovolené.zdravi Eva Kmentová DiS.

Dobrý den, máte také dárkové poukazy?Chtěla bych k vánocům .Díky Petra
Dobrý den, ano dárkové poukazy máme a to v hodnotě 1250Kč, v ceně je ošetření air- flow a fluoridace. Chtěla byste si jej zde vyzvednout? Můžu také zaslat mailem nebo poštou.

O mně
Za všechny tyto z...