MUDr. Eliška Jonová

Hradec Králové 1 adresa

Poliklinika II Hradec Králové

Bratří Štefanů 895, Hradec Králové 500 03

• A

velice milá, ochotná paní doktorka,která opravdu umí

• O

Je to nejlepši zubni doktorka na svetě !!!!!! Moc doporučuji a jsem ji moc vděčna za peči a za me zoubky, a take zoubky mych deti. Děkujeme !!!!!!

• Paní doktorka je úžasný zubař!

• Vyborna doktorka,doporučuji

• nejlepší co jsem poznala

• Dobrá zubařka, až na ty hodiny objednací. Asi chce hodně vydělat, ale když jsem na devátou dopoledne přijdu na řadu tak v 10.30 a neni to jen jednou, že by se naskytl mimořádný případ, ale téměř vždy a to mě štve. Vím, mohl bych si hledat jiného zubaře, ale zatím ne, nemám na to náladu.

• H

Nejlepší zubařka v Hradci Králové. Každého si na zákrok připraví tím že mu vše vysvětlí u ní jsem nikdy nepotřeboval umrtvení.dyt ja anglicky se ucim jen od skoly v londyne sem byl jen 3x a pak sem chodil asi rok do jazykovy skoly. Výborná doktorka. K ní nejdu k zubaři ale popovídat si.

• lidsky a odborně velmi dobrá

• perfektní

• N

Šikovná, milá, na svém místě