Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika II Hradec Králové
Bratří Štefanů 895, Hradec Králové 500 03
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (92)

Paní doktorku vřele doporučuji. Profesionální a lidský přístup. Z dovolené jsem si přivezla infekci v uchu.
    Sestřička velmi milá, vzala mě i bez objednání.
    Paní doktorka mi velmi pomohla.
    Takových lidí by mělo být ve zdravotnictví více.

• Kamila Křížová Jiný

T

Pečlivý, klidný, příjemný. Vyšetření provedl velice poctivě.

• MUDr. Martin Schreiber Jiný

Navštívila jsem MUDr. Beneše s bolestí žíly a anamnézou předchozích operací. Lékař provedl pečlivé dotazování a ultrazvuk, během kterého skutečně nalezl problém, který vyžaduje řešení. Poté mi však sdělil, že operovat nebude, protože má váha přesahuje 100 kg. Nedostala jsem žádné další informace- proč je toto omezení, jiné možnosti léčby mimo operace, kam se mohu obrátit, dokonce ani režimová opatření proti zhoršování stavu. Odešla jsem s vizitkou („Ať ode mně máte aspoň něco. Ozvěte se, až zhubnete.“), účtem na 300 Kč za ultrazvuk, bolestí a příšerným pocitem. Pomoc jsem nedostala. Po zveřejnění negativní recenze mě lékař kontaktoval a sdělil, že váhový limit je kritériem kliniky, zprávu mohu vzít do nemocnice, a požadoval úpravu recenze. Čili pomoc pro mě existuje. Ale on neudělal nic.

• MUDr. Karel Beneš Jiný

K panu doktorovi jsem docházela opakovaně a nenacházím jediné negativum. Je to lidský, empatický a respektující člověk. Je pravda, že jeho přímost může být pro někoho hůře stravitelná, pro mě je však vítaná. Na terapie chodím proto, abych řešila to, co mě trápí – a to si určitou přímost žádá.
    Pan doktor dokáže otevřeně sdílet svůj pohled na situaci, přičemž, jak sám říká, nechce ze sebe dokonalého či všeznalého (a ani nedělá). Oceňuji jeho otevřenost, objektivitu i schopnost sebereflexe. Vážím si jeho zkušeností a také ochoty podělit se o to, jak se s některými věcmi vypořádává on sám.
    Zároveň velmi oceňuji, že není nutné využít celou hodinu, kterou má pan doktor vyhrazenou. Několikrát se mi stalo, že jsme se dotkli tématu, které pro mě bylo natolik psychicky i emocionálně náročné, že mi po jeho otevření stačilo jen pár minut a cítila jsem potřebu odejít. Pan doktor s tím nikdy neměl problém – naopak projevil pochopení, krátce se mnou situaci probral a bez výčitek mě nechal odejít.

• MUDr. Petr Kopista Jiný

Velice nevhodné chování. Po celou dobu docházení dělal velmi nevhodné sexistické vtipy a rádoby komplimenty. Konkrétní příklad: "nechápu jak můžete mít nízké sebevědomí s tak sexy postavičkou". Chodila jsem k němu s úzkostmi v kontaktu s lidmi po sexuálnim napadení

• MUDr. Petr Kopista Jiný

S panem doktorem jsem z hlediska péče byl spokojen, nicméně jsem nebyl spokojen s cenou zákroků. Odešel jsem od nej, sestra mi volala zdali mam v planu pokračovat s jejich “službami” nebo jak bych to nazval, řekl jsem ze ne, ze si najdu zubaře jiného, nicméně i po zhruba 3 letech si pan doktor účtuje peníze od mé pojišťovny jako bych byl stále jeho registrovaný pacient.

• MUDr. Petr Kratěna Jiný

Pan doktor Hlubik je velmi empatický a milý. Vždy mi pomohl a byl ochotný rychle jednat. Ano, sestřička je trochu ráznější, ale nemá to vliv na skvělou péči pana doktora. Je to velmi zkušený profesionál.

• Doc. MUDr. Pavol Hlúbik Jiný

Po úraze a po operaci oka jsem byla pozvána na kontrolu a čekala jsem přes 3,5 h. Dlouhé čekání nebylo poprvé. Bez objednání chápu, že to nemůže být hned s ohledem na objednané pacienty, ale je toto v kompetenci sestry, která by měla mít více empatie. Poslední dobou i paní doktorka není tak milá, jako bývala. Také jsem se nesetkala s tím, že člověk nedostane žádnou zprávu! Začínáme tam s manželem chodit neradi :(

• MUDr. Mária Pohanková Jiný

Protivná a náladová doktorka, sestra také nepříjemná. Měli by se nad svým chováním k pacientům zamyslet. Věčné dlouhé čekání v mrňavé a přeplněné čekárně, i po předchozí domluvě nebo objednání čekání cca 2h i více a pak se ještě koukat na otrávené obličeje obou. Jsem ráda, že jsem udělala změnu lékaře.

• MUDr. Mária Pohanková Jiný

Potvrzuji negativní zkušenosti pacientů se sestrou, opravdu neprofesionální přístup, nepříjemná, přímo z ní čiší, jak lidi nemá ráda a vrchol jsou zcela nevhodné komentáře na adresu klientů a jejich obtíží. Pan doktor umí, ale dříve byl opravdu důkladnější při stanovení příčin zdravotních problémů pacientů.

• Doc. MUDr. Pavol Hlúbik Jiný