Dlouhá 28/524, Olomouc 77900
pacientka
Paní primářka je skvělá žena, empatická, vstřícná a hlavně milá.....vše vysvětlí. Děkuji moc.
• MAMMACENTRUM Olomouc s.r.o. - RDG • v budově mammacentra funguje 4 dny v týdnu mamární a onkologická poradna (jedná se o součást nestátního interního odděleni olomouc), která slouží ženám s onemocněním prsu včetně žen, které jsou již v léčbě nebo po léčbě rakoviny prsu. •
N
Nikol
3 měsíce strachu ze zprávy od lékařky, která mi dělala ultrazvuk.Byla milá a vstřícná,ale bohužel jsem vlastně nevěděla nic jen kontrola za 3 měsíce.Dnes kontrola proběhla u paní doktorky Houserkove, která byla rázná, skvělá a vše mi podrobně vysvětlila.Mockrat děkuji
• MAMMACENTRUM Olomouc s.r.o. - RDG • digitální rentgen •
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka je opravdu velmi hodná, lidská, lékařka na svém místě. I všichni ostatní v tomto zařízení. Všem budu vřele doporučovat. Děkuji za vynikající péči.
Empatie,profesionalita,zájem o pacientky-jak ze strany doktorky Houserkové,tak radiologických laborantek a zdravotních sester.Přála bych všem ženám péči v tomto zařízení.Tímto děkuji i za ostatní spokojené pacientky,které možná o této možnosti vyjádření díků nevědí.
Vynikající odbornice, obětavá, milá, skromná, se zájmem o každou pacientku.
pacientka Šárka
Vynikající odbornice se zájmem o pacienta.
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Zdravím, vzadu na temeni hlavy mám vyrustek lebky max 1cm velký, je přesně v prostředku a symetrický.
Nemám žádné potíže jem mě to v tom místě občas lehce píchne.
Nevíte o co by se mohlo jednat?
Moc děkuji.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
bylo by vhodné se poradit s Vaším praktikem, může Vás poslat na rentgen lebky, aby se zjistilo, zda se nejedná o kostní výrůstek, který obvykle neznamená nic závažného.…
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli si mohu nechat udělat magnetickou rezonanci na vlastní náklady, a kolik by to stálo. Děkuji.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
záleží na tom, o jakou oblast - orgán těla se jedná a zda by bylo nutné použít i kontrastní paramagnetickou látku, která je poměrně drahá. Cena se pohybuje v tisících (průměrně…
- Diagnostici s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
- Diagnostici s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci