Jsem psycholog a absolvuji výcvik v terapii zaměřené na řešení. Mimo klientů se věnuji i péči o zaměstnance a řízení lidských zdrojů.
I provide sessions also in English.
Terapeutický přístup
1 000 Kč -
Krizová intervence
2 názory
Lukáš Váca
Paní Annu mohu jen vřele doporučit. Měli jsme společně několik sezení, ve kterých jsem se díky její asistenci dokázal kouknout na své dosavadní chování z jiného světla, což mi pomohlo najít cestu jak své chování změnit na takovou úroveň, kterou jsem sám chtěl. Musím říct, že nebýt těchto sezení, pravděpodobně jsem k výsledku nedošel, nebo až o poznání později. Rozhodně doporučuji všemi deseti! Velmi profesionální a spolehlivé jednání.
• Psychologické Centrum Port Brno • individuální psychoterapie •
Petr Glaser
Téměř každý úspěšný člověk má svého kouče. A protože mezi ně chci patřit, začal jsem vybírat kouče. Zvolil jsem Aničku díky jasným informacím předem, příjemné komunikaci a možnosti schůzek fyzicky i online. Po první schůzce bylo jasné, že jsem neudělal chybu. Rozhodoval jsem se mezi dvěma pracemi a už jsem trpěl rozhodovací paralýzou. Vědecky podložené metody a správně položené otázky mi pomohly se rozhodnout a hned jsme domluvili další schůzku!
• Psychologické Centrum Port Brno • coaching •
- Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně