Přiblížit mapu

Dentální hygiena pravidelná do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace

Od 1 890 Kč

Dentální hygiena pravidelná dítě do 15 let., do 60 min

Od 1 290 Kč

Nepravidelná a vstupní dentální hygiena

2 190 Kč

Vstupní dentální hygiena děti do 15ti let

1 490 Kč

+1 služba

Jak fungují ceny?

T
Návštěva ověřená
Umístění: DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři Nepravidelná a vstupní dentální hygiena

Velmi příjemné a velmi nápomocné. Krásně vysvětleno.

Návštěva ověřená

Této návštěvě nemám co vytknout!
Paní Anička mě přivítala naprosto přesně na čas. Hned na začátku mě mile usadila a podrobně mi vysvětlila celý průběh ošetření. Na dentální hygienu chodím jen velmi zřídka, a proto jsem její edukativní přístup opravdu ocenil.

Po vysvětlení jsme přešli k samotnému zákroku. Ještě jednou mi byly krátce shrnuty klíčové kroky, a teprve poté paní Anička šetrně zahájila čištění.

Jedním z hlavních důvodů, proč jsem si vybral právě tuto ordinaci, je skutečnost, že na rozdíl od jiných klinik zde používají silikonový retractor OptraGate. Předchozí zkušenost s tvrdým plastovým retractorem v jiné ordinaci byla pnepříjemná, zatímco tady jsem během zákroku necítil žádnou bolest.

Paní Anička byla po celou dobu velmi vnímavá a při sebemenším náznaku nepohodlí ihned přerušila zákrok a zvolila citlivější přístup.
Na závěr mi byla vysvětlena správná technika užití klasického i mezizubního kartáčku. Celkový dojem z návštěvy byl skvelý a rozhodně se sem rád vrátím.

B
Číslo ověřené

Profesionální a individuální přístup, se službou jsem byla moc spokojena.

Číslo ověřené

Hezky všechno vysvětlila a pořádně zuby vyčistila