Anna Schneiderová, DiS.
Dentální hygiena pravidelná do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace
Od 1 890 Kč -
Dentální hygiena pravidelná dítě do 15 let., do 60 min
Od 1 290 Kč -
Nepravidelná a vstupní dentální hygiena
2 190 Kč -
Ordinační bělení
5 000 Kč -
Lucie
U slečny Schneiderové jsme byli s oběma dětmi byli jsme moc spokojení.
• DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři • Dentální hygiena pravidelná do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace •
G
GM
Slečna od začátku perfektně vysvětlila průběh všeho co bude dělat, perfektně provedla práci a dodala spoustu rad ohledně hygieny
F
Fulda
Všechno na jedničku s hvězdičkou, doporučuji všem!!!
• DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři • Dentální hygiena pravidelná dítě do 15 let., do 60 min •
Lenka
Příjemná, empatická, precizní. Přijetí na danou hodimu
• DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři • Nepravidelná a vstupní dentální hygiena •
Michaela S.
Perfektní, profesionální výkon! Uz ted se těším na další návštěvu.
Petr Dittrich
Vynikající práce. Výborný přístup. Strašně milý personál.
Monika
Neskutečně empatická a milá. Byla jsem já i syn. A i s dětmi to slečna hygienistka opravdu umí
Kristian S.
Profesionální přístup. Celková spokojenost se službou i doplňujícími informacemi týkající se dentální péče.
N
NL
Jako vždy perfektní práce a profesionální řady. Milý přístup.
B
BK
Moc šikovná hygienistka. Vše mi bylo detailně vysvětleno a jsem moc spokojená s výsledkem.
- Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze