Anna Schneiderová, DiS.

605 73...
605 73...

• Bělení zubů pomocí nosiče

Od 2 850 Kč

• Dentální hygiena pravidelná do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace

Od 1 890 Kč

• Dentální hygiena pravidelná dítě do 15 let., do 60 min

Od 1 290 Kč

• Nepravidelná a vstupní dentální hygiena

2 190 Kč

• Ordinační bělení

5 000 Kč

U slečny Schneiderové jsme byli s oběma dětmi byli jsme moc spokojení.

• DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři Dentální hygiena pravidelná do 60 min. včetně air-flow, optragatu a fluoridace  •

• G

Slečna od začátku perfektně vysvětlila průběh všeho co bude dělat, perfektně provedla práci a dodala spoustu rad ohledně hygieny

• F

Všechno na jedničku s hvězdičkou, doporučuji všem!!!

• DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři Dentální hygiena pravidelná dítě do 15 let., do 60 min  •

Příjemná, empatická, precizní. Přijetí na danou hodimu

• DH Centrum (Vchod C,D, 5. patro), Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři Nepravidelná a vstupní dentální hygiena  •

Perfektní, profesionální výkon! Uz ted se těším na další návštěvu.

Vynikající práce. Výborný přístup. Strašně milý personál.

Neskutečně empatická a milá. Byla jsem já i syn. A i s dětmi to slečna hygienistka opravdu umí

Profesionální přístup. Celková spokojenost se službou i doplňujícími informacemi týkající se dentální péče.

• N

Jako vždy perfektní práce a profesionální řady. Milý přístup.

• B

Moc šikovná hygienistka. Vše mi bylo detailně vysvětleno a jsem moc spokojená s výsledkem.