Vrchlického 46/802, Liberec 46001
Kateřina
Nejhorší lékař co jsem kdy zažila, dorazila jsem s manželem ohledně celkového zhoršení zdravotního stavu. Manžel se pomočoval, zadržoval vodu, byl unaven a nejedl. Paní doktorka mu dala pouze jiné léky na tlak. O víkendu manžel skončil na pohotovosti s krvácením do mozku.
Nechápu, jak tento člověk muže vystupovat jako odborník.• Ordinace • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Anna Magdalena
Velmi nepříjemná zkušenost. Pí. doktorka je arogantní a člověka svým jednáním ponižuje. Pomoci neumí.
j.bencova
Velmi neochotná,arogantní,musíte si dlouho počkat v čekárně než se paní doktorka uráčí dostavit do ordinace.Prostě ji moc obtěžujete, již hledám novou obvodní lékařku.
jana.sieglova12
my jsme odešli již dávno,karty nám pí. doktorka neráčila dát,takže jsme museli několikrát urgovat.Je určitě lepší se léčit přes internet,ten alespoń blbě nekecá.Nedoporučuji nikomu! Sieglová Jana
R
rudlev
S paní doktorkou Škarýdovou jsem nadmíru spokojen,chodím pravidelně na preventivní prohlídky a nemám s tím problém.Jsem již v důchodě a rád se na pí.doktorku obracím s mýmí potížemi a ona mi vždy ochotně pomůže a poradí jak dál léčit mé neduhy.Nemám proto důvod něco měnit jsem spokojen.
MIchal S
Pani doktorka je uplne tou nejhorsi po lidske a profesionalni strance co jsem kdy poznal. Radsi jsem si sbalil kartu a lecil se sam. Mozna umi zjistit co vam je, ale po navsteve u ni a jejimu pristupu vam je jeste hure psychicky.
Stanislav Šlangal
Velmi erudovaný lékař s profesionálním přístupem k pacientům. Jsem velice spokojen.
MUDr. Angela Škarýdová
Hahahaha. "Stanislav Šlangal" bude nejspíš nějaký příbuzný či doktorka samotná. Opak v podobě ostatních komentářů 5 hvězdiček jen vyvrací.
Dobrý den vespolek. Dnes jsem se byla seznámit s naší novou paní doktorkou Škarýdovou (nahradila původní doktorku Žateckou) a jak je již výše napsáno, rozhodně jsme si nepolepšili.
Chtěla jsem u ní dnes absolvovat preventivní prohlídku, na kterou máme každý ze zákona (jednou za 2 roky) nárok. Při slově preventivní prohlídka na mě paní doktorka koukala jako bych pronesla to nejvulgárnější slovo pod sluncem. Po chvilce handrkování, proč chci absolvovat preventivku, ačkoli se necítím nemocná, a po dotaze, zda jsem někdy něco podobného absolvovala u mé předchozí lékařky (asi to není standardní), jsem se na podpatku otočila, sbalila kartu a teď si hledám jiného lékaře.
Myslím, že nechci moc, když chci dostat přinejmenším to, na co mám právní nárok.
Pečlivě si platím zdravotní pojistění, z platu mi strhávají měsíčně nemalou částku a pak mám absolvovat toto?• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Byl jsem překvapen perfektní díagnozou, kterou Mudr. Škarýdová provedla když jsem jí ohlásíl své potíže při větší tělesné námaze. Cítil jsem vždy pálehí v průdušnici, které rychle pominulo. Provedla EKG v klidu a po námaze a usoudila, že to bude angina pectoris, vzniklá částečnou neprůchodností jedné srdeční tepny. Objednala mne na provedení katetrizace na kardiologii v liberecké krajské nenocnici, kde se tato diagnoza plně potvrdila a jako léčba bude proveden bypass na srdeční tepně v některé z pražských nemocnic. Díky tomuto včasnému vyšetření se patrně vyhnu hrozícímu infarktu myokardu a jsem za to moc vděčen.
Rostislav Úlehla• • •
Nejhorší doktorka, kterou jsem viděl. Nikdy jsem nikoho na internetu nehodnotil ale pí. doktorka mě k tomu donutila. Velmi neochotná, celou dobu jsem si připadal, že otravuji i když měla prázdnou čekárnu. Několikrát mě hrubě přerušila, když jsem se jí snažil vysvětlit co mi je. Nakonec jsem se slovy tak mi to tedy ukažte dobral k tomu aby mě laskavě aspoň vyšetřila. Nakonec buď zapomněla nebo mě naschvál poslala na sono bez žádanky. Myslím, že by měl u doktorů platit i nějaký etický kodex. Takovéto chování nemůže být přípustné. Pokud se pí.doktorce její páce nelíbí, měla by s ní skončit.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Liberci
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Liberci
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Liberci