MDDr. Alice Valášková

Zubař Více

Kladno 1 adresa

Zubní ordinace

Moskevská 1843, Kladno 272 01

• Dnes jsem byla poprvé u paní doktorky já a děti po kolika letech jsem se rozhodla odejít od paní doktorky Jaklové a jsem velice ráda paní doktorka Valášková je úžasná holce zachránila zoubek a Adélka se vůbec nebála spíš naopak obě holky i já jsme odcházely nadšený a spokojený jsem ráda že jsme paní doktorku našly je mladá a moc sympatická všechno vysvětlí a vůbec se nebojíte posadit se na křeslo děkuji paní doktorko a už teď se těšíme na další návštěvu ;-)

• A

Skvělá doktorka!!! Všem vřele doporučuju. Díky paní doktorce mám lepší vztah ke svým zubům a na preventivní prohlídku se dokonce i těším. P.S. Těším se, až se vrátíte z mateřské dovolené.

Paní doktorka je velmi milá, profesionální a moc šikovná - a vždycky mě překvapí, že si pamatuje, co se dělo minule a na co mě upozorňovala :). Zvědavci určitě ocení, že neváhá popsat, co mi bude dělat a proč. Po zkušenostech s předchozím stomatologem si její práce nesmírně vážím a na návštěvu u ní se vždycky těším. Takže vřele doporučuji všem, kteří se chtějí zbavit strachu ze zubaře!

Moc doporučuji i pro děti,moje děti ji naprosto zbožnují,je opravdu skvělá,hodná vše vysvětlí,je opatrná.Moc doporučuji.

• Díky mojí slečně zubařce se už nebojím chodit k zubaři, mám lepší vztah ke svým zubům. Přistupuji k hygieně s daleko větší zodpovědností a to vše díky lidskému a velice profesionálnímu přístupu a čistě provedené práci, ať už jde o jakýkoli problém se zuby. Už nikdy nevyměním svého zubaře...

• Vše již bylo napsáno, ideál zubního lékaře. Absolutně profesionální, velmi milá, nedoporučuje zbytečně drahé věci kvůli prodeji, přesto ale se snaží použít tu nejlepší a nejrozumější variantu (u mě výměna amalgánové plomby za bílou). Velmi sympatická, usměvavá, s maximální péčí. Dokonalost sama.

Proste super. Vždy usmevave,mile a hezke tvare pani doktorky a sestřičky...potesi a zazenou strach z vrtani :-) Navíc super pece a vyborna práce ....diky

Uz od mala mam spatne zuby a do toho se bojim zubaru. Kdybych ale vedel, jak je to u pani doktorky Valaskove v tomto ohledu perfektni, jak je pani doktorka vstricna, snazi se zachranit vsechny zuby i pres jejich spatny stav, neda vam zbytecne antibiotika, vysvetli jak se starat o zuby, do toho je usmevava, vstricna a klidna a i kdyz je jiz v cekarne spousta dalsich lidi, tak se v dany moment venuje na dve ste procent pouze vam, tak ze zubare nikdy mit strach nebudu. Dekuji a drzim palce, at ma pani doktorka stejny pristup i do budoucna. Je to jednicka.

Stručně a jasně ... Dokonalost ve všech směrech. Jen tak dál.

Přidávám se k hodnocení paní Jany, s takovým přístupem se často nesetkáváme. Čím začít? Dost z nás se zubařů bojí, takže začnu tím, že tady v té ordinaci se spíše uvolníte - o strachu nemůže být řeč. Přístup - profesionalita, empatie, zájem o pacienta...K paní doktorce jsem přešla od jiného stomaloga, kde jsem byla skoro 20 let. Teprve nyní zjišťuji, jak je péče o pacienty rozdílná. Ať už se to týká materiálů, které doporučují nebo vybavením a nebo prevencí. Mohla bych tu psát dlouho, ale tady to je o tom, aby člověk doporučil dobrého lékaře dalším lidem a to je podstatné. Ostatní poznáte sami jako já. Takže jako ve škole, dávám p. doktorce a její sestřičce 1*.