Praktický lékař pro dospělé

nám. Sokolovské 307/6, Liberec 46001

• Skvela doktorka opravdu!!! Vzdy pomuze vyleci a vzdy mi predepisuje leky jen kdyz jsou potreba... A nikdy jsem necekala vuc nez 15-20 min

• Praktický lékař pro dospělé diagnostické testy  •

• fakt super paní Doktorka (velkým D)zaslouží si to.To, že se někdy u paní doktorky čeká déle,to je známka kvality-dává si na nás pacientech záležet ,aby nic nezanedbala!Já osobně,bych naši pani doktorku nevyměnila -je super a jen tak dál paní doktorko!!Myslím ,
    že stoji i za slůvko naše paní sestřička,bezva ženská a myslím ,že s pani doktorkou dobrá dvojka!Děkuji vám Radičová Jana

• D

Paní doktorka Brabcová je dobrá doktorka.Zažila jsem více lékařů a je super.Jsem taky důchodce a ve frontě čekám,ale to je všude a ještě horší.Když venku stojíte a pomlouváte,tak vám to nevadí? A tady aspoň sedíte.Paní doktorka má nárok na dovolenou,jako každý jiný-vy nejezdíte,nebo jste nejezdili? Ale tady je vidět,že jí to závidíte!!Lidi,žijte a nechte žít,život je tak krátký.

Chodím k paní doktorce také řádku let, jsem s ní spokojená, je lidská a vždy mi pomohla.

• super doktorka

• Velmi dobré diagnostické schopnosti. Je to jeden z mála lidi, který při lécení používá mozek a uvažuje v souvislostech. Je pravda, že její přístup je svéráznější, ale mě to vyhovuje, když vam říká věci narovinu. Jakub

• U paní doktorky jsem byla od roku 2000 až do minulého týdne. Nepatřím zrovna k příliš nemocným a tak se často stalo, že jsem se s ní viděla tak jednou za rok až dva. Většinou jsem byla s péčí docela spokojená, čekací dobu nebudu raději komentovat.Péče v posledních asi 3 letech začala upadat. Když pominu, že jsem se ve svých 31 letech chtěla poprvé objednat na pravidelnou dvouletou prohlídku, a již přes rok a půl čekám na objednání, tak poslední kapkou bylo, když jsem se minulý týden chtěla objednat na prohlídku v těhotenství. Gynekoložka mi zdůrazňovala, ať se objednám mimo akutní pacienty, abych něco nechytla. Když jsem se telefonicky pokusila objednat, sestra mi poněkud nevybíravě řekla, že na nic takového nemám nárok a mám si přijít mezi normální akutní pacienty.......co dodat....... přehlásila jsem se k jinému lékaři a paní doktorku opravdu nedoporučuji.

• Nemohu si na paní doktorku stěžovat. Chodím k ní už 10 let a vše mi pokaždé dobře vyléčila. A to že někomu vadí dlouho čekat-mi ukažte lékaře, u kterého se nečeká!!! hlavně, ten kdo chce, tak si na kvalitní ošetření přece počká.

• Paní Brabcová je dle mého názoru pouhá předepisovačka receptů a sepisovačka pracovních neschopností. Na ošetření se čeká nejméně hodinu i přes to, že je čekárna prázdná a v ordinaci nikdo není.
    Neustále si stěžuje na pojišťovny, přestože to je její smluvní věc a ne věc pacienta - snaží se v pacientovi vzbudit pocit viny z toho, že kvůli němu bude mít problémy s pojišťovnou, kdykoli pacient žádá skutečné vyšetření a ne jen potvrzení o neschopnosti.
    Bída, skutečně bída.

• Paní doktorka je extrémně zpomalená (cca 1 pacient za hodinu), neustále jezdí na dovolené a "semináře" (minimálně jednou do měsíce), na prohlídky objednává na tři měsíce dopředu (že prý má plno), je neochotná.
    Když jsem požádala o skutečné vyšetření, začala se ohánět tím, že jí to pojišťovna neproplatí a nebo že jí kvůli tomu sníží limity. Přitom k ní přijdu maximálně jednou do roka.

Při čekání v čekárně každého člověka zarazí frekvence, kterou neustále někdo zvoní na její "zadní vchod" a je sestrou uvítán a vpouštěn dovnitř.

Doktorka dle mého názoru nevyšetřuje (a teď nemluvím o kontrole uzlin a pohledové kontrole mandlí), ale pouze předepisuje preparáty farmaceutických společností, na jejichž semináře tak často jezdí.

Jestli nemusíte, tuhle lékařku (v tomto případě doslova a do písmene) skutečně neberte.

PS pro všechny, kteří se pozastavují nad negativním hodnocením: To, že Vám paní Brabcová vždy napsala neschopenku tak, jak jste potřebovali, bez zbytečného otálení, ještě neznamená, že je to kvalitní doktor.