Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíZkušenosti
O mně
Po absolvování VŠ praxe na chirurgicko-traumatologickém oddělení nemocnice Valašské meziříčí 3r., poté Popáleninové centrum a chirurgie FN Ostrava-Por...
VíceSpecializace
- dětská chirurgie
- chirurgie
K.D.
Paní doktorka, MUDr. Zuzana Vávrová, mne operovala v roce 2020.
Její péče, včetně psychické podpory, byla nadmíru profesionální a citlivá. Paní doktorka mi velice trpělivě, a mnohdy i opakovaně, racionálně odpovídala na všechny mé dotazy související s nemocí, operací, ale také následnou léčbou. Říká se, že dobrá psychika je polovičním úspěchem zdárného průběhu léčby. Nejen, že jsem měla operaci bez komplikací a fyzicky se nyní cítím velice dobře, ale také po psychické stránce jsem mnohem více v pohodě. Díky paní doktorce jsem pochopila veškerá úskalí mé diagnózy, ale také její pozitivní prognózy do budoucna. Přála bych si, aby více doktorů dokázalo tak aktivně přistupovat k pacientům, protože mnohdy je tomu spíše naopak.
Přeji všem pevné zdraví, ale pokud budete přeci jen řešit nějaké zdravotní problémy, pak Vám doporučuji péči této laskavé dámy
Monika Š.
Zuzka Vávrová je precizní lékařka, skvělý, empatický člověk se srdcem na správném místě. Díky jejímu milému přístupu jsem zvládla rakovinu prsu a veškeré komplikace kolem bez jakéhokoliv stresu, obav. Vše důkladně vysvětlí a ihned po první návštěvě mamologické ambulance jsem k ní měla velkou důvěru. Její péče před operací a pooperační byla velmi profesionální, kde jsem se cítila, že opravdu je tady jen pro mne. nejen jako lékařka, ale i jako člověk, kamarádka. Pro mě je anděl, který mi byl seslán z nebe.Děkuji.
K.U.
Paní doktorka je naprosto skvělá, do její péče se dostala moje maminka s vleklými zdravotními problémy, které se doposud nevyvíjely ke zdránému konci. Okamžitě po převzetí do péče začala s cílenými vyšetřeními, vše nám vysvětlila, navrhla další postup. Nakonec musela i na operaci a i ta v režii paní doktorky, dopadla výborně a situace se tím definitivně vyřešila. Jsem přesvědčena, že díky této skvělé lékařce, se mamince vrátil život do zajetých kolejí bez každodenních bolestí. Pokud hledáte lékaře s odbornými znalostmi a zároveň lidským přístupem a zájmem aktivně vyřešit zdravotní problémy, tak je to skvělá volba.
Veronika S.
Paní doktorka Vávrová je obdivuhodný člověk. A to v mnoha směrech. Je to lékařka velice milá, ochotná, důkladně vysvětlí co a jak a rychle vyvolá v člověku velkou důvěru. Je empatická a starostlivá. Jde vidět, že jí záleží na lidech, což je dneska pomalu zázrak. Jsem její pacientkou nejen v mamologické poradně, ale prováděla mi uz i dva chirurgické zákroky. Vždy vše proběhlo bez problémů. Ale i kdyby se nějaký objevil, věřím, že by si paní doktorka poradila. Je to anděl!
Zora Valášková
Velké poděkování MUDr. Zuzaně Vávrové za provedený operační výkon dne 10. 11. 2021. Její citlivý přístup mi hodně pomohl při zvládnutí náročného zákroku. Empatické chování paní doktorky i profesionalitu bych přála všem pacientkám, které se potýkají s tímto nelehkým onemocněním.
p.Káňová
Spokojenost ze všech stran.Pani doktorka, příjemná, profesionální přístup k pacientům.Operace kterou jsem podstoupila byla z mé strany odvedená perfektně.
O mně
VíceSpecializace
- dětská chirurgie
- chirurgie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.