Jsem kandidátní členka České asociace pro psychoterapii (ČAP), členka Psychoterapeutické společnosti České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně, z. s a Asociace supervizorů pomáhajících profesí. Pracuji pod supervizí akreditovaného výcviku Strategické a systemické kooperační a komunikační psychoterapie a hypnoterapie, Hermés group, Praha.
- Psychoterapie
Supervize
Od 1 500 Kč -
F
Filip
Na terapie jsem docházel kvůli úzkostem, problémům se spánkem, panickým atakám a nízkému sebevědomí. Zpočátku mi sezení pomohla lépe pojmenovat některé životní nejistoty a zorientovat se v některých situacích. Postupem času jsem ale cítil, že u hlubších psychických potíží se neposouvám a potřeboval bych jiný přístup. Sezení probíhala jednou za 14 dní, což bylo vzhledem k intenzitě mých stavů absolutně nedostatečné. Zjistil jsem také, že paní terapeutka nemá velké znalosti týkají se medikací a nenabízí propojení s psychiatrem. Vzhledem k tomu, že se můj psychický stav zhoršoval jsem se nakonec rozhodl vyhledat odborníka, který by nabízel komplexnější přístup včetně spolupráce s lékařem. Myslím, že styl práce paní terapeutky může být pro lidi, kteří hledají seberozvoj, podporu při rozhodování nebo koučink, ale ne nutně pro ty, kteří řeší výraznější psychické potíže. Je mi líto, že mi paní terapeutka rovnou nesdělila, na co se specializuje, ušetřil bych si tak čas a peníze.
• Centrum Komunikace z.s. • individuální psychoterapie •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Psychoterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze