Prof. MUDr. Zdeněk Malý CSc.

Gynekolog Více

UNICA, spol. s r.o.

Barvičova 833/53, Brno-střed, Brno 60200

V r.2004 se nám narodila naše dcera a to díky p. Prof. Malému...a celému týmu zdravotníků....s takovým přístupem jsme se do Té doby nesetkali. Byli jsme maximálně spokojeni a navždy budou mít náš dík!!!!

• UNICA, spol. s r.o. Jiný  •

• F

U prof. Malého jsme byli loni na podzim s manželem po dvou letech snažení. Řekl nám že my dva spolu nemáme žádnou šanci mít přírodní cestou děti. Nedal nám vůbec žádnou šanci, dokonce se s námi vsadil, že když se nám to povede tak nám koupí Porshe cabriolet. Hned nám vnucoval umělé oplodnění a sliboval, že do měsíce budu těhotná. Tímto chci upozornit všechny páry kterým řekl něco podobného ať tomu nevěří a neztrácejí naději. Nás s manželem odrovnal na psychiku na hodně dlouho, to pochopí jen lidé kteří projdou tím samým. Je to šílené když vám "odborník" řekne že NIKDY nebudete mít děti. Po roce a dvou měsících jsem otěhotněla přírodní cestou, nyní jsem na začátku 5.měsíce. Přeji hodně štěstí těm co prožívají to samé co my před rokem, neztrácejte naději!!!

• Mám jen ty nejlepší zkušenosti!!! Pan profesor je člověk na svém místě. Přesně stanovil diagnozu, o které jsem nevěděla, přestože jsem měla za sebou x vyšetření ve Zlíně na vyhlášené klinice. Tam mi veškeré léky ordinovali po telefonu a v podstatě bez UTZ, absolvovala jsem zbytečně narkozu apod. Až u Prof. Malého mi byla poskytnuta adekvátní léčba, ochotná péče jak ze strany sester tak lékařů a hlavně pocit, že mi chce konečně někdo pomoci. Pracuji 15 let ve zdravotnictví jako sestra na operačním sále, nejsem laik a vím jak to občas chodí, ale nemohu souhlasit s názorem, že jde o tahání pešněz z lidí. Myslím, že tomuhle lékaři jde především o prestiž, o co nejlepší výsledky, být jednim z nejlepších... a o to jde přeci i nám, tedy těm, kteří jeho pomoc potřebují. Já mám dvě zdravé děti právě díky tomuto lékaři a to mi ve Zlíně říkali, že bohužel s manželem mít děti nikdy nebudu.... Všem co zažívají to co já před osmi lety přeji štěstí a držím palce!

• Já jsme u pana doktora byla a působí na mě dobře, byl milý, vše mi vysvětlil, doporučil mi co mám dělat a byl ochoten se semnou bavit a vše mi vysvětlit. Žádný prachy ze mě nedoloval. S jeho prohlídky jsme spokojená. Takže ostatním lidem doporučuji.

• Pracuji také ve zdravotnickém oboru a mohu popravdě říct, že jsem se ještě v životě nesetkala s tak arogantním přístupem a doufám, že již v životě nidy nesetkám. Navíc mi jeho "léčba" připadá absolutně zavádějící a musím říct i mnohdy mylná. Léčili jsme se v Unice 3 roky a všechny tyto roky nás nikdy po neúspěšných pokusech neposlal na žádná vyšetření (pouze odebral krev na hormonální profil), neřeší se zde proč dojde k neúspěchu, ale jde pouze o pokus, zda náhodou těhotenství vyjde či nikoliv, nepátrá se po jiných příčinách neúspšchu, které nakonec u nás byly odhaleny v jiném zařízení pouze tím, že jsem byla odeslána na vyšetření (genetické a hysteroskopické, hematologické, atd.). Vzal nám veškerou naději na vlastní dítě informací, kterou nám stroze a necitlivě sdělil, že nikdy mít dítě nebudu a ejhle jsem otěhotněla bez zásahu lékařů, jen si musím dle hematologie aplikovat léky po dobu těhotenství.

• já osobně mám s panem profesorem ty nejlepší zkušenosti, na klinice Unica jsem se léčila letos v lednu a únoru a přesto, že pan profesor je velmi zaměstnaný, jak mi sestry při objednání říkaly, poprosila jsem ho mailem o pomoc, protože jsem s ním viděla loni v létě pořad v tv v sama doma, pan profesor si na mě udělal hodně času a vše mi vysvětlil, platila jsem pouze za nadstandartní služby, což jak jsem se dívala je všude, jeho přístup ke mně a k manželovi byl opravdu milý, uklidňující, nabídnul nám přesně to co jsme potřebovali, je opravdu odborník a je z něj znát, že opravdu chce pomoci

• Opravdu musím než souhlasit, pan profesor Malý je obchodník a né lékař. I když jste léčitelní jiným způsobem, tak u něj máte šanci pouze s IVF a to ještě se všemi nadstandardními metodami, které třeba vůbec nejsou potřeba. (např. máte dobrý spermiogram - ale on Vám stejně řekne, že pokud si nedáte ICSI, tak šance není žádná!!!!) Zneužívá zoufalství lidí, kteří potřebují pomoci s miminkem!!!!

• V

Když jsem přišla s přítelem do UNICY-pan Prof. MUDr. Malý Zdeněk, CSc. ,byl velmi příjemný-říkal nám je dobré vložit vše do IVF-tehdy jsme dali všechny své úspory a tj.30tisíc.
    Celý proces jsem ho neviděla ani jednou-pokus nevyšel-co mi však řekli?
    To je vždy pokus napoprvé,aby jsme věděli ,kde je chyba.Těhotná nejste-přijdě za 3 měsíce.
    Jak jsem slyšela od ostatních kamarádek-TOVÁRNA NA ZOUFALÉ-MATKY-VÝSLEDEK-JISTÉ ZISKY

• Skvělá komunikace a přístup k pacientům,příjemné prostředí.Všem doporučuji,protože v Unice se vám budou opravdu věnovat.

Ve svém oboru patří jistě mezi špičky. Má však také naprosto jedinečný přístup k pacientkám, nikdy jsem se nikde tak dobře necítila jak na Unice, fakt super. Když mě poprvé podal ruku, tak jsem prostě věděla že se vše podaří a podařilo, mám na dva pokusy 3 děti:)
    Takový pocit jsem nikdy neměla. Doporučuji, všichni na Unice jsou úžasní. Pana profesora považuji za jednoho z vyjmečných lidí, které jsem v životě potkala.