Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytuje specializovanou a stacionární ambulantní zdravotní péči dospělým i dětským pacientům.

Služby

Specialisté

Poliklinika Zahradníkova
Zahradníkova 494/2, Brno 602 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (104)

B

Jako pacientka jsem se teprve nedávno evidovala u pana doktora. Byla jsem velmi potěšená, protože jsem ještě nezažila takového lékaře! Svým přístupem, komunikací, vším! Naprosto získal moji důvěru. Kromě jiného cením, jakou skýtá psychickou oporu, pocit bezpečí. Je velmi empatický. Činí maximum, jen aby pomohl. Sama jsem si připadala, že tak by léčil třeba svou mámu - tak by k ní, k léčbě přistupoval. S pohotovou sestřičkou činí skvělý tandem.
    Markéta Běhalová

• MUDr. Jaroslav Zajíc Jiný  •

N

Paní doktorka je moc příjemná, vždy vše vysvětlí, má řekla bych opravdový zájem o pacienta. Je velmi lidská. Sestřička je takový usmívající se anděl. Tady se člověk cítí dobře a respektovaně.

• Zuzana Zlámalová Jiný  •

Navštívil jsem 13.11. 2025 chirurgickou ambulanci MUDr.Josefa Toldy.Byl jsem velmi dobře přijat a ošetřen . Jednalo se o odstranění bradavice na nose a pravé tváři. Chirurgickou ambulanci MUDr. Toldyho doporučuji.

• MUDr. Jozef Toldy Jiný  •

B

Měla jsem velmi špatnou zkušenost s jinou paní doktorkou, poté jsem si našla paní doktorku Zlámalovou a nelituji. Paní doktorka je velmi příjemná, usměvavá, cítím se příjemně v ordinaci a snaží se mi pomoci. Nikdy dlouho nečekám a sestřička je skvělá. Po tom co jsem si zažila u jiné lékařky, jsem moc vděčná, že můžu chodit k paní doktorce. Úsměv paní doktorky i sestřičky mi zpříjemní celý den a cítím se lépe.

• Zuzana Zlámalová Jiný  •

Otřesný zážitek u MUDr. Chlebkové a její sestry. Přišla jsem s nálezem ledvinových kamenů a bolestí v ledvině. Obě se mi posmívaly, že je to pouze obyčejná bolest zad. Doktorka mě nevyšetřila a shrábla 1500. Cituji " s Vámi si můžu maximálně popovídat". Neskutečný jednání a pomoc u lékaře nulová. Děkuji za nic.

• MUDr. Irena Chlebková Jiný  •

Pan doktor protivný, pořádně se ani nepodíval na můj problém- poslal ihned na rentgen. Během návštěvy byl hodně nepříjemný. Byla jsem zklamaná jeho chováním- arogance a zvyšování hlasů. Nikdy více.

• MUDr. Milan Rumler Jiný  •

Praktická lékařka mi dala žádanu na ortopedii s tím, že prosí o vyšetření Bakerovy cysty. Doporučila mi ort. na Zahradníkové. Objednali mne rychle k Dr. Rummlerovi. Ten mi aniž by vstal ze židle poslal na RTG či UZ sdělil, že žádnou cystu nemám . Paní doktorce napsal tutu zprávu:koleno není bolestivé cystabak. toho času není. Budu se muset dohodnout s praktickou lékařkou dohodnout jak postupovat. Tohoto lékaře ostatním pacientům nedoporučuji.

• MUDr. Milan Rumler Jiný  •

Jsem pacientem paní doktorky řadu let (od odchodu MUDr. Belcrediho). Za tu dobu jsem se u ní nesetkal s žádnou negativní reakcí. Při vyšetřeních je citlivá, vlídná a empatická. Pokud mohu posoudit její léčba je účinná. ing. Jiří Funk

• Radka Adámková Jiný  •

Pan doktor je velice milý, šikovný, hodný a profesionální. Velice ráda k němu chodím. Paní asistentka je moc milá a příjemná. Moc jim děkuji za všechno.

• Prim. MUDr. Jan Miklica Jiný  •

Navštěvují paní doktorku mnoho let a jsem naprosto spokojen s přístupem k pacientovi

• Radka Adámková Jiný  •