Vránova 172, Brno 621 00
+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- pátek 16 - 19 hod) !
Přečtěte si více10/02/2023
Přečtěte si více10/02/2023
10/02/2023
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Profesionální jednání, ochota vysvětlit, prostě OK
vstricny ,profesional ,vse vysvetlil,odbornik na prace miste
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pan doktor byl velmi příjemný, vysvětlil mi, v jakém stadiu je můj problém, jakým způsobem se dá řešit. Napsal mi žádanku na fyzioterapii a schválil dostatek pohybu. Jsem s dnešní návštěvou spokojená.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Překvapilo mě, že jsem čekala v čekárně jen 5 minut, což je obdivuhodné, přístup pana doktora je úžasný. Moc milý a příjemný lékař. Vše vám dopodrobna vysvětlí a snaží se opravdu vyléčit příčinu, ne jen utlumit bolest. Byla jsem tam poprvé a rozhodně už jiného lékaře vyhledávat nebudu. Vřele doporučuji.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Pan doktor srozumitelně vysvětlí problém a hledá účinnou pomoc. Vše v přátelské atmosféře.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Skvely přistup lekaře-pochopeni,lidskost!!! vysvetli i nazorne ukaže na maketach
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Velmi dobré vysvětlení mého problému a způsobu dalšího odborného vyšetření.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Vše podrobně a srozumitelně vysvětleno. Skvělý lidský přístup.
Pacienti, kterých telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Vyšetření proběhlo přesně na čas objednání, lékař empatický, jasně a srozumitelně vysvětlil důvod potíží a všechny možné způsoby léčby. Jsem naprosto spokojená.
Profesionální a lidský přístup k pacientovi. Děkuji. A