Ortopedie

Vránova 172, Brno 621 00

+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- pátek 16 - 19 hod) !

10/02/2023

O nás

Naše ambulance, fungující na téže adrese nepřetržitě od roku 1993, nabízí komplexní diagnostiku a léčbu onemocnění pohybového aparátu dospělého věku (tj. neprovádíme vyšetření dětí do 10let věku).

Přednostmi našeho zařízení jsou:
- úzká spolupráce s Ortopedickými klinikami FN Brno a FN u sv. Anny v Brně, ověřenými fyzioterapeuty,
ambulancí dětské ortopedie a také klinikou jednodenní chirurgie
- ordinační doba každý všední den kromě pátku
- možnost internetového či telefonického objednání
Více O nás

Specialisté

Vránova 172, Brno 621 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všechna pojištění
Zobrazit více

Názory o lékařích (520)

J. M.

Empatický, vše vysvětlí, uvážlivý, oblíbený, takže je u pana doktora těžké ulovit termín návštěvy.

• MUDr. Martin Prýmek • Běžný termín  •

P.J.

Skvěle vysvětlí problém, výborná odbornost, příjemné jednání

• MUDr. Jakub Rouchal • Běžný termín  •

Jarmila

Empatický, fundovaný, sdělil podrobné informace týkající se artrozy kolene, kyčle.

Vítězslava

Jsem velmi spokojená s návštěvou a s návrhem dalšího postupu při řešení mého problému. Děkuji

• MUDr. Martin Prýmek • Jiný  •

Jiří Dubec

Pan doktor byl profesionální, vše krásně vysvětlil, nabídl doporučení a další postup léčby. Byl jsem velice spokojen.

Pavla Těšíková

Naprosto skvělý a profesionální přístup, věcný a efektivní postup v léčbě.

• MUDr. Martin Prýmek • Běžný termín  •

Michal

Pan doktor je sympatický i empatický a odborně - přes své mládí - působí také velmi fundovaně. Diagnózu názorně vysvětlí na modelu, způsob léčby a pacientem konzultuje, nabízí možnosti.
    Jediné, bez čeho bych se obešel, je lehce nedůstojné kárání sestry, že nečtu správně písemné instrukce na dveřích (měl jsem vhodit kartičku pojišťovny do schránky ve dveřích).

G

GT

Pan doktor všechno důkladně vyšetřil, vysvětlil možné příčiny problému a nabídnul případné možnosti léčby.

LO

Návštěva proběhla v pořádku, pan doktor je přátelský, informuje o všem co je potřeba. Byla jsem spokojená

David Skypala

Pan doktor Rouchal je empatický, vše důkladně vysvětlí, ukáže na pomůckách pro lepší představu včetně obrazovky monitoru, navrhne léčbu která má svá opodstatnění. Doporučuji všem kdo váhají. V neposlední řadě jsou pozdní odpolední ordinační hodiny, což je pro pracující výborné.