+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- pátek 16 - 19 hod) !
Přečtěte si více- Hlavní Stránka
- Zařízení
- Ortopedie
- Brno
- Medapo.cz, S.r.o - Ortopedická Ambulance (Centrum Lékařské Péče, 1.Np)

MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP)
Ortopedie
108 názorů Brno, Vránova 172
MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP)
O nás
Přednostmi našeho zařízení jsou:
- úzká spolupráce s Ortopedickými klinikami FN Brno a FN u sv. Anny v Brně, ověřenými fyzioterapeuty,
ambulancí dětské ortopedie a také klinikou jednodenní chirurgie
- ordinační doba každý všední den kromě pátku
- možnost internetového či telefonického objednání
Služby
Přesnost
Péče
Zařízení
SK
Sestřičce i Mudr. Rouchalovi děkuji za velice vstřícný přístup, profesionální. Jedině doporučuji.
S.N.
Pan doktor je velmi příjemný, milý, snaží se vše vysvětlit a pomoct.
D.Z.
Velice příjemný pan doktor, vše jasně vysvětlí a snaží se pomoci
R.V.
navševa probehla bez připomínek.pan doktor je velmi vstřícny,učinnost léku se projeví po čase
M.K
Vse v poradku, pan doktor mi vsechno vysvetlil, objasnil mozne prognozy. Prijemna komunikace.
H.
Lékař co má snahu opravdu pomoci, vše vysvětlí a opravdu pomůže.
K.K.
Sestra by se měla naučit slušnému chování vůči pacientům. Její arogantní až sprosté chování k pacientům je přímo příšerné.
A.N.
Pan doktor pozorný, umí se vcítit do pocitů pacienta a umí.
Pavla T.
U pana doktora jsem byla opakovaně. Vždy se snaží pomoct, vše vysvětlí, pošle na další vyšetření. Pan doktor má milou sestřičku.
I:M
Pan doktor je velmi příjemný. Zajímá se o zdravotní stav pacienta. Vše velmi dobře vysvětlí a také nabídne, pokud jsou, více možností léčby. Byla jsem velmi mile překvapená erudovaností a příjemným vystupováním. Jsem moc ráda, že jsem našla takového lékaře.