IRMY, s.r.o. - neurologie a rehabilitace
Služby
Specialisté
IRMY, s.r.o. - neurologie a rehabilitace
Pojištění
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (32)
Renata J.
Pani doktorka mi zachranila zdravi a cela ma zada. Vse vysvetlila, odblokovani pomohlo a po rehabilitaci nic nebolelo. Ostatni lekari me jen cpali leky a neresili pricinu.
Tomáš
Paní doktorka mi diagnostikovala spasmu bederní a hrudní páteře, provedla tvrdé metody odblokování doporučila měkkou postel a nenosit batoh, tašku přes ramena a přestat sportovat. Nasadila 5x rehabilitace u pana Uhra. Ty sestávaly z elekroléčby, jemné masáže ježkem a protahovací cvičení v kleku. Doma jsem cvičil doporučené cviky alespoň 1x denně, začal používat měkkou matraci, přestal používat batoh a tašky přes rameno. Stav se mi během léčby zhoršil, větší a častější stavy zatuhnutí. V závěrečné zprávě mi paní doktorka napsala opak, že se stav zlepšil (subjektivní bolesti polevily). Vina podle slov paní doktorky je pořád málo měkká postel. Subjektivní hodnocení: Paní doktorka je možná dobrá na nějaké problémy, ale pacientům nenaslouchá, o své léčbě nepochybuje neúspěch léčby si podle mě ani nepřipouští. Rehabilitace, rady ani léčba mě subjektivně nepomohla.
Marie M.
Milá, diagnostikovala, pomohla, vyřešila i problémy mimo svůj obor, synovi epileptikovi také pomohla a zaléčila, dceru s roztroušenou sklerózou má také v péči, perfektní, mně pomohla se zády odblokováním, manželovi našla v páteři metastázy. Pomohla celé naší rodině a stále pomáhá, nikdy bych nevolila jiného neurologa.
Petr
Návštěva paní doktorky je trochu taková ruská ruleta. Buď její metoda odblokování pomůže nebo ne.
Pokud nepomůže je to Vaše vina, málo cvičíte. Je to také vina zdravotní pojišťovny, protože na prvním místě nejste Vy a Vaše zdraví ale to jestli nějaký výkon či pět minut pozornosti navíc, bude paní doktorce proplacen.
A ještě jeden postřeh, nikdo tu moc nenaslouchá a nezjišťuje příčiny Vašich blokád. Ty však mohou být i vážnějšího charakteru než nošení batohu na zádech či proleželá matrace.
PS rehabilitační pracovník s Vámi udělá jen to co musí, nic navíc, žádná přidaná hodnota, žádný zájem či rada, zklamání
PPS popisuji tu svoje subjektivní dojmy ale napsat to tu musím
Dana Hlávková
Výborná paní doktorka, vstřícná, milá, diagnostika a léčba efektivní, pomohla mi s vícero neurologickými diagnózami. Děkuji jí veli moc.
JO
Přístup naprosto arogantní. Po dochození rehabilitací a cvičení mi bylo řečeno, že se zádami nic nemám, ačkoliv problém stále přetrvával a ani se nezměnil k lepšímu.
Dana Volánková
Paní doktorka mi moc pomohla s krční páteří i zmrzlým ramenem. Můj manžel k paní doktorce zase chodí s epilepsií na pravidelné kontroly a pro léky, nikdy s ničím problém, skvěle vše vysvětlí a stará se o vás. Dokonce nám paní doktorka i volala, jak jsme dopadli na jiném vyšetření. Je velmi empatická a odborně na špičce. Doporučuji.
Adam Krátký
Přišel jsem, byl jsem ošetřen na čas, veškerá léčba a diagnostika byla správná a pomohla mi. Se vším jsem spokojen.
Dana Joštková
Paní doktorka mi odhadila sekundární spinální stenosu. Dříve jsem chodila do nejmenované nemocnice, kde mi udělali rentgen a řekli, že je to polyneuropatie a mám to rozchodit. Rozchodila jsem to do té míry, že jsem skončila o dvou berlích neschopna chodit. Paní doktorka mi hned řekla, žem mám paraparézu a odeslala mě na MR, kde se ukázala diagnóza. Následně mě paní doktorka domluvila termín na neurochirurgii, kde mě zoperovali. Paní doktorku vřele doporučuji, zachránila mi nejen chůzi, ale taky život (podle neurochirurgů bych ochrnula na všechny čtyři, kdyby se včas nezasáhlo).
Arnošt
Chodivám k paní doktorce s problémy se zablokováním páteře. Vždy mi dokázala pomoci a bloky odstranit jejím tvz. prokřupnutím mé páteře. Následná rehabilitace probíhala vždy dobře a dopomohla k lepšímu stavu mých zad. Pani doktorka je v komunikaci velmi přímá což mně vyhovuje. Také se mi líbí její přístup a ochota pomoci.