Vystudovala jsem magistra na poli vzdělávání dospělých se specializací na psychologii, účastním se terapeutického výcviku a každoročně mnoha kurzů od nejlepších českých i zahraničních autorů a osobností z oboru. Můj přístup je unikátní díky propojení tradiční terapie s dalšími (alternativními) technikami. V průběhu své praxe jsem pochopila, že v některých případech má klasická terapie své limity, a že alternativní pohled na fungování lidské duše může být pro klienty užitečný a obohacující. Začala jsem tedy hledat optimální postupy a nástroje, které odkrývají pravé příčiny těžkostí a klienty podporuji v uvědomění si jejich životní situace z různých úhlů pohledu. Jako osobní terapeutka Vám díky unikátnímu spojení tradiční a alternativní terapie pomohu pochopit příčiny a souvislosti Vašich problémů a úspěšně zvládnout náročné životní situace, kterým čelíte. Během sezení spolu projdeme jednotlivými obdobími Vašeho života, odhalíme Vaše skrytá přesvědčení, nefunkční vzorce, emoční zranění a mnoho dalšího, co Vás ovlivňuje a blokuje. Při své práci využívám kombinaci nejefektivnějších terapeutických přístupů, podle individuálních potřeb každého klienta.

Více O mně

Černochova 1291/2, Praha 5, Praha 158 00

Veronika Minaříková

Online konzultace

• V

Vyhovuje mi její přístup a metody, je vzdělaná, empatická.

• Online konzultace Konzultace online  •

Každé sezení mi dávalo smysl a opravdu mi to pomohlo. U paní Minaříkové jsem se od první chvíle cítila konečně pochopená a přijímaná. Přivedla mě k tomu abych si uvědomila věci, které jsem sama neviděla a pomohla mi najít způsoby jak líp zvládat svoje emoce a situace, se kterými jsem si nevěděla rady. Nakonec mi to zachránilo manželství. Je prostě skvělá :-)

• Online konzultace Konzultace online  •

Chtěl bych se podělit o svou zkušenost s terapiemi u paní Minaříkové, které pro mě byly obrovským přínosem. Byl jsem velmi spokojený s přístupem paní terapeutky, která se nejen skvěle vyzná v teorii citové vazby, ale hlavně dokáže své znalosti aplikovat v praxi.
    Dlouho jsem se potýkal s problémy ve vztazích, které byly způsobené mojí vyhýbavou citovou vazbou. Paní terapeutka mi pomohla tyto vzorce pochopit a krok po kroku je začít měnit. Oceňuji, že má v této oblasti hluboké znalosti, což bohužel není v ČR u všech terapeutů samozřejmost.
    Během sezení jsem se cítil pochopený a v bezpečném prostředí, kde jsem mohl mluvit otevřeně. Paní terapeutka má velmi empatický přístup a dokáže klást otázky, které vás přimějí se nad sebou opravdu zamyslet. Díky ní se mi podařilo nejen lépe porozumět svým emocím, ale i navázat zdravější vztahy s ostatními.
    Doporučuji všem lidem, kteří hledají odborníka s lidským přístupem a skutečnými znalostmi (nejen) v oblasti citových vazeb.

• D

Jen díky sezením u paní Minaříkové jsem konečně vystoupila z toxického vztahu a uvědomila si svoji hodnotu a závislost na ex-partnerovi. Veronika je moc laskavá a dokáže se skvěle vcítit, nikde jinde jsem se zatím nesetkala s podobným přístupem a úrovní znalostí o tomto tématu. Umí všechno perfektně vysvětlit a vést člověka naprosto přirozeně k uvědomění si zásadních skutečností + ke změně. Maximálně doporučuji!

• Mgr. Veronika Minaříková individuální psychoterapie  •

• A

Chodím k paní Minaříkové několik týdnů, ale již po druhém sezení jsem cítila změnu. S odstupem vnímám, že jsem teď v životě spokojenější a vyrovnanější. Problémy ve vztahu, které jsme řešili, se podařilo odstranit a tím se nám s manželem hodně ulevilo. Terapie hodnotím jako velmi efektivní.

• Mgr. Veronika Minaříková individuální psychoterapie  •

Stoprocentně doporučuji. Paní magistra působí velice příjemným a přátelským dojmem. Když mě vyslechla, hned dovedla říct co by pomohlo a naučila mě pár cvičení po kterých se mi rychle ulevilo, jsem jí za to velmi vděčná.

• I

Jedna z mala terapeutek v CR, ktera se vyborne orientuje i v problematice narcismu a toxickych vztahu. Co jsem jinde musela slozite vysvetlovat pani Minarikova pochopila hned. Doporucili mi ji ve FB skupine a opravdu se vyzna a ma zkusenosti. Je uleva narazit na takovou terapeutku. Take mi vyhovuje, ze nabizi online konzultace i ve vecernich hodinach a nemusim si brat v praci volno.

• Online konzultace Konzultace online  •

Konečně jsem našla terapeutku která mi rozumí. Bála jsem se abych ji nezahltila hned na začátku, ale všechno šlo přirozeně a dobře. Je milá a hodná a příjemná.

• Online konzultace Konzultace online  •

Paní Veroniku jsem oslovila v době, kdy jsem měla spoustu problémů v práci i ve svém soukromém životě, měla jsem pocit, že se mi všechno rozpadá. Veronika mi pomohla podívat se na spoustu situací z úplně jiného úhlu, samozřejmě mám pár dobrých přátel, za které jsem neskutečně vděčná a se kterými můžu o svých problémech mluvit, ale asi mi částečně říkají to, co chci slyšet a já potřebovala trochu popostrčit. Mám pocit, že se mi za posledních pár měsíců podařilo změnit víc než za několik let a po dlouhé době se cítím opravdu dobře! Moc děkuji a těším se na naše další sezení!

• Online konzultace Konzultace online  •

Diky pani magistre jsme se dockali naseho vymodleneho chlapecka. :-) Tezko bych bez jeji opory a konzultaci cely proces IVF tak dobre zvladla. Pomohla mi zjistit pricinu mych letitych potizi a zbavit se bloku ktere jsem v sobe mela uz od detstvi.