Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna + 3 Více
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
mirkakov
Většinou se zde objevují negativní příspěvky, se kterými nemohu souhlasit a taky jim nerozumím - viz čekací doba-je to snad jiné někde jinde? dále ošetření krátké (3min) a dlouhé (40min.), každé vyšetření vyžaduje jinou dobu - prostě všem se člověk nezavděčí. Já tuto ordinaci navštěvuji již pěknou řádku let a rozhodně si nemohu stěžovat. Mohu jen poděkovat za dobrou diagnostiku mých zdravotních problémů a vstřícnost. Kovářová Mirka
yfa
Já mám zase zkušenost, že neurolog nepoznal obrnu lícního nervu a dr. Dlouhý ano a zachránil mi obličej, že ho nemám zcela nakřivo. Staral se i o mou bezmocnou maminku a navštěvoval ji doma. Neměla jsem s ním jediný problém. Já sama k němu docházím již 35 let a vždy mi pomohl. Nikdy jsem s igelitkou nechodila a vždy dobře pořídila. Ne nadarmo se o něm říká, že je nejlepší diagnostik z celé polikliniky v OV- Hrabůvce.
Stačí se podívat na vývoj hodnocení: od slabého k velmi slabý. Ano, existují dvě hodnocení VELMI dobré, ale je to výkřik do tmy, výjimka potvrzující pravidlo, popř. truc hodnotícího, nemusí být ani známý. Také jsem měla i dobrou zkušenost v této ambulanci, když mi vyšel pan doktor vstříc, ale to bylo několikrát přeplaceno časem, kterým jsem strávila hledáním nového lékaře - obvolal i paní doktorku mimo Polikliniku... Vše, co se tu píše jsem postupně zažila - přehlížející až arogantní přístup, nedůsledné vyšetření, nekonečné čekání až příjdu na řadu, i přes dlouhé čekání jsme dali přednost mamince se dvěma dětma na mateřské a s velmi vysokou horečkou - už ji nechtěl ošetřit - přišla pozdě..., čtení cedulky z různých úhlů o možném příspěvku na ambulanci.. Na obhajobu paní sestřičky, nebyla taková, jen časem přešla na jeho firemní kulturu, aby asi přežila... Nejsem pět let již u tohoto "pana doktora" a byť k lékaři chodíme všichni jen, když musíme, tak vlastně k té mojí "nové" chodím moc ráda...
~
Pan Ska bude zrejme nekdo z rodiny,protoze je to snad jediny pripad,kdo je s panem Dlouhym spokojen.Asi vubec netusite,co se v jeho ordinaci odehrava.Jiz dele nez pet let neni mym lekarem,ale na jeho felcarske kousky nikdy nezapomenu.Me to pripada spise smesne,jak takovy dedecek jeste vubec muze lecit lidi?Dle meho jednou v te ordinaci pojde a sestra ho tam rano najde tuheho se zalomenou hlavou v tech jeho knihach norem.
Taky mi pripadalo hrozne trapne,ze u pana dlouheho sedi v cekarne vsichni s nejakou tou igelitkou nebo taskou....to je vazne hnus.Naproti v cekarne nikdo nic a u dlouheho vsichni tasky a co v nich maji to nemusim dale rozepisovat.
Proste ja osobne neznam horsiho lekare,proto je me hodnoceni vemli negativni....
Já osobně i moji rodinní příslušníci jsou s uvedeným lékařem spokojeni.Ale často jsem vyslechl v čekárně různé nadávky a stížnosti.Zamyslel jsem se nad těmi -hlavně tedy anonymními kritiky.Z jakého okruhu pacientů se se regrutují ?..jsou to převážně takoví,kterým doktor nevyhověl jak si přáli a mysleli,že vše se odbude šmahem.
-žádali potvrzení na řidičský průkaz:-nebylo jim ze zdrav.důvodů vyhověno...a naštvaní odcházeli-pak psali že takového lékaře nedoporučují.
-žádali potvrzení na zbrojní pas -nebylo vyhověno...zase nadávali a psali o své nespokojenosti s lékařem.
-požadovali uznání invalidity s průkazem a s tím související výhody-opět nebylo vyhověno.Takoví a jim podobní notoričtí stěžovatelé se tady rozepisují.Ale málo takových se dá do psaní,kterým tento lékař pomohl a objevil chorobu,kterou začal úspěšně léčit.A také jich je dost.Ale ti nepíšou,jsou rádi,že se uzdravili či se uzdravují,
Takže všem doporučuji si vše vyzkoušet a pak mají jistě možnost se sbalit i se zdravotní kartou,v naději,že nějaký "nový" lékař jim na jejich náročné požadavky skočí.
boban
Takového lékaře normální člověk navštíví jen jednou,pokud to tedy vydrží v čekárně.A budu se opakovat,ale je to vážně tak...ten zatracený pronájem ordinace,v čekárně byl jednu dobu nápis-neklepejte,sestra vzchazí jen jednou denně jako sluníčko,hlavně že je legrace,ale výkon na bodu mrazu...nedoporučuji...
~
Jít k Dlouhému bez peněz a notné dávky trpělivosti snad ani nejde. Pokud přijdu do čekárny kolem sedmé, tak na řadě jsem něco před desátou. Potom si musím přečíst a následně vyslechnout kolik stojí pronájem ordinace, také jestli už byla ranní "štamprdlička" (reakce na zvýšené ALT AST) a že přijímá peněžní dary. Když je nutný k vyšetření krevní obraz, opět hrozí upomínka, že to je drahé - nepřímo říká: "Vysol hrachy nebo jdeš domů s brufenem" -> Jinak se tam snad ani neléčí.. teda vlastně léčí.
Iva
Pan doktor Dlouhý velice rád zdůrazňuje kolik stojí jeho čas a pronájem ordinace a tím si nepřímo říká o úplatek. Sestra je velice arogantní a nepříjemná, chová se povýšeně a i když prochází plnou čekárnou, nikdy se neusměje a ani nepozdraví.
Marek Zavadil
Nejsem spokojený a také sestra u Dlouhého je velice agorantní a neochotná. V žádném případě tohoto lékaře nedoporučuji!!!!!!!!!!!!
Pavlína
Velice nepříjemný lékař. Arogantní, povýšený,bezcitný.Ponižuje pacienta a vůbec ho nezajímá, co mu povídá. Jednou jsem mu donesla kafe a on se jen ušklíbl, že takové nepije a pak mi ukázal jaké. Jeho sestřička to s ním má taky těžké.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.