MDDr. Tadeáš Salvet

Přerov 1 adresa

Praktické zubní lékařství

9. května 73, Přerov 750 02

• H

Nejlepší pan zubař, kterého jsem kdy měla. Příjemný lékař i sestřička. Lidský přístup, profesionalita, vše trpělivě vysvětlí, pochopí obavy.

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

Vřele doporučuji, přišla jsem o zubařku a dlouho hledala nového zubaře a než jsem ho sehnala, navštívila jsem několik zubařů, kteří mě "ochotně" akutně ošetřili.Což mě stálo víc peněz, bolesti a hlavně nevyřěšný problém se zubem. Pán doktor Salvet je tak dobrý, že za ním dojíždím z daleka i s rodinou :)

• B

S tímto lékařem mám velmi nemilou zkušenost. Při vytržení zubu což jsem považoval za běžný zákrok v ordinaci zubaře nastal problém, kdy se zub roztříštil a v dásni zůstal úlomek i s kusem kořenu. Pan doktor mě ujišťoval že je vše v pořádku a odeslal mě domů. V noci jsem měl takové bolesti že jsem musel vyhledat zubní pohotovost. Tam vše dali do pořádku a jen udiveně kroutili hlavou. Tohoto zubaře vřele nedoporučuji!

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

Velmi příjemný pan doktor i paní sestřička. Ochotní, vždy pomohou - lidský přístup. Doporučuji všem, kdo se bojí zubařů :)

• V

Absolutně luxusní fotokompozitní dostavba,z dětství silně vyvrtelné stoličky...Z původního pahýlku je zub,který vypadá jakoby právě vyrostl....Neuvěřitelně precizní práce tohoto lékaře...Jsem vděčná a děkuji,že jsem se, tak trochu násilím, mohla vetlačit do jeho ordinace ...a zároveň lituji,že jsem tak kvalitního odborníka nenašla už dávno..Mohlo se zachránit více zubů.

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

Nejlepší lékař, se kterým jsme se já i syn setkali. Naprosto profesionální, empatický, usměvavý, trpělivý a mohla bych pokračovat do nekonečna. Moc děkujeme

• S

Skvělý lékař a skvělý clovek. Nemám co bych vytkla. Jsem ráda, že se mi podařilo být jeho pacientka.

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

V dnešní době je těžké najít zubaře, o to více empatického, který chce lidem opravdu pomoci, a ne za každou cenu vybrat peníze a jít, jak se to bohužel stává. Nemám co vytknout, pan zubař je velmi trpělivý, snaží se člověku co nejvíce vyhovět, a tak se může stát, že obávaná návštěva zubaře se může změnit už jen v rutinní záležitost, které se člověk konečně nemusí obávat!

• T

Pan Tadeáš Salvet je velmi ochotný a slušný člověk na svém místě.
    V dnešní době, kdy je problém najít kvalitního stomatologa, jsem velmi vděčná za jeho vstřícný přístup, zejména když jsem akutně potřebovala ošetření v těhotenství a neměla jsem zrovna žádného zubního lékaře.
    Již mám u něj zavedenou kartu a jeho osobu mohu ho jedině doporučit.

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

Pan zubař je velmi precizní, věnuje se pacientům dostatečně dle závažnosti. Vybavenost ordinace je vyhovující a nemusím tedy přecházet k jinému zubaři na rentgen jako jsem musela u mé předchozí zubařky. Problémy se kterými jsem přišla ihned vyřešil. Přístup k pacientům k dětským i dospělým je velmi profesionální, přátelský a milý. Pana zubaře určitě doporučuji všem, kteří mají problém se svým dosavadním zubařem.