Michálkovická 191, Ostrava 710 00
Sokolská třída 81, Moravská Ostrava a Přívoz, Ostrava 70200
Ž
Žaneta
S paní doktorkou a se sestrou jsem velmi spokojená. Je velice ochotná, hodná a vstřícná. Pomohla mi, když mi bylo nejhůř, poslala mě několikrát pro jistotu na různá vyšetření a nic nezanedbala. Její přístup je opravdu profesionální!!!!! Rozhodně bych jí doporučila.
• Hornická poliklinika s.r.o. • Jiný •
Š
štěpán
chodím k ní již 30 let a určitě bych ji neměnil ,milá ,vstřícná ,ochotná snaží se vyřešit jakýkoliv problém.
• Hornická poliklinika s.r.o. • Jiný •
Milan Kolář
S pani doktorkou jsme velice spokojeni nic nezanedba vysetri dukladne co se tyce kvality pece tak hodnotim nadstandardní kvality a efektivity.Nemenil bych.Pro mne je malo 5 hvezdicek osobne bych dal vice.Palec nahoru.Doporucuji!!!
Ramík
Velmi dobrá pani doktorka -všechna čest,jsem rád ,že jsem si ji zvolil ,jako praktickou lékařku.Vlídná ochotná včetně sestřičky,kež by tomu tak bylo ve všech ordinacích.Vřele doporučuji.
Marek
Vstřícná, nesmírně ochotná, profesionální. Hodnotím lidský přístup a schopnost naslouchat.
W
wator
vstřicna mila ochotna
Host
Cítím jako svou povinnost napsat svůj názor a varovat ostatní.Paní doktorka je pouze lékařkou pro zdravé.Pokud máte běžné problémy chřipku a pod. je všechno v pořádku.Cokoli závažnějšího je problém - vypíše žádanku nad kterou kroutí hlavou specialisté ,které si musíte najít sami na internetu. Rozhodně nedoporučuji
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
vždy mi se vším poradí a pomůže, i tam, kde odborné poradny jen "sledují", ale neléčí
Je to skvělá lékařka a má dobrý přístup k pacientům!
Určitě doporučuji tuto lékařku,je ochotná a vstřícná nikdy bych ji nevyměnila i když musím za ni dojíždět.Jsem s ní spokojena a určitě i mnoho ostatních pacientů.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě