Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
~
Znala jsem ho z dob, kdy působil ještě na Sosně, výborný lékař, citlivý, empatický s opravdovou snahou pomoci. Co ted vím tak ordinuje jen jeden den v týdnu, což je pro pacienty velká škoda. Většího "machra" v oboru jsem nepoznala.
Velice dobrý doktor konečně mi pomohl vyřešit můj problém. doporučuji
~
Pan doktor René Gregor na mne zanechal jako odborník ten nejlepší dojem. Pracuje krom jiného také jako soudní znalec a při té příležitosti jsem byl před pár dny svědkem jeho vystoupení před Krajským soudem v Ostravě, kde se vyjadřoval k právě probíhající trestní věci, ve které silně pochybila původní znalkyně MUDr. Dana Skřontová, psychiatr z PL Opava, která hrubým způsobem překročila rozsah znaleckého oprávnění, když učinila závažné, navíc naprosto chybné, závěry v odvětví sexuologie, i když v té době nedisponovala sexuologickou atestací! Pan doktor Gregor zcela v souladu s odbornou literaturou a nejnovějšími poznatky z oboru sexuologie elegantně a s určitým nadhledem opravdového odborníka bláboly předchozí „znalkyně“ doslova „smetl ze stolu“. Bylo pro mne opravdovým zážitkem poslechnout si skutečného profesionála ve svém oboru!
~
Pana doktor René Gregora si hodně vážím. Pomáhá mi v mém nelehkém životě. Tohoto psychiatra bych rozhodně doporučila. Gabriela.
~
vynikající člověk hodně mi pomáhá v mém těžkém životě.Kdyby byli všichni lékaři jako on to je kapacita skvělý lákař.Doporučuji ho lidem,kteří mají psychické problémy.Gabka Turková
Prostě úžasný
~
Odborník s lidským přístupem?Odborník jistě je a vím,že si ho hodně lidí chválí,ale já tuto zkušenost bohužel nemám,spíš naopak.Asi mám smůlu.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.