MUDr. Renata Vocelová

Privátní zubní lékař

Zahradní 973, Zlín 76302

• R

Richard Matyáš

velmi milá, sympatická paní zubařka, vysoká odbornost a zručnost při ošetření. Jsme moc rádi, že nám po dvou letech byla vybrána tato zkušená zubařka zdravotní pojišťovnou

• Privátní zubní lékař Jiný  •

• D

Dominika. K

Pani doktorka je skvělá, při problémech mě poslala na rentgen, léčbu začala okamžitě a bezbolestně. Vše naprosto v pořádku.

• Privátní zubní lékař Jiný  •

Mráz

Chodím k paní doktorce i s dcerou a jsem spokojená, nikdy jsem neměla problém a když jsem jej mela,.tak jen díky vlastnímu zanedbaní. ;-)

Libor.P

Dobry den,u pani doktorky mudr.Vocelove jsem spokojeny chodim k ni jiz nekolik let a spravovala mi nekolik zubu.Velmi prijemne chovani,vzdy vysvetli co bude delat a jak bude pokracovat dal.Po financni strance je levnejsi nez ostatni stomatologove ve Zline.Na deti je velmi mila a hodna.Pani dorku bych urcite doporucil.Libor P.

• A

antilopajelelni

K paní doktorce chodím několik let a jsem velmi spokojený. Doporučuji.
    Ovšem nestačím se divit nad některými názory. Jak se třeba trhá plomba, atd... schválnost od pacienta??

• N

Nikola Capíková

Paní zubařka je velmi hodná a příjemná, rada k ní chodím

• Pacient

K paní doktorce chodím taktéž několik let a kaz vždy poznala. Ovšem obdivuji doktorku, která vidí pod plombu. Že by rentgenové oči? nebo je v tom něco jiného? Nevím. Ať každý posoudí sám. asi jste dosti mladá, když píšete do 25 let, že byste měla státní zuby. Co vám říká ústní hygiena? Každý má právo vybrat si svého lékaře.
    Já jsem spokojená.

• Pacient

Spokojenejsi uz byt nemohu, hodnoceni nejlepsi je namiste. Mila, inteligentni, empaticka. Pan, ktery pise, ze je arogantni asi pani doktorce nejakou pricinu zadal. Na mne byla moc mila.

• Pacient

Nejdřív mi drásala nervy zdlouhavou péčí rozkouskovanou na desítky návštěv, ale teď vidím, že to mělo smysl. Se sestrou jsou pohodářky, nedělají z pacientů voly. Vadí mi jen, že ne zrovna ochotně dávají k poplatkům doklady...

• Pacient

"dodano 2008-10-30 20:20:58 IP: CD.BGE.EC.CBE" me fakt pobavilo:))) ne, rybicky mi nevadi a pohled na kostel taky ne. svoji nenavist k zenam si vyluftuj jinde, ses deb*l, sorry, jsem tam dost casto, bohuzel, a pani dr. je dost dobra, po 15 letech rozhodne vi co dela, a navic vypada atraktivne, nevim na co bych si stezoval.