Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek

8. pěšího pluku 85, Frýdek-Místek 73801

• S

Chodím k pani doktorce už hodne dlouho a jedině co můžu říct, že je to výborná lékařka, milá, slušná a sympatická žena.

• Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek  •

• Č

Myslim si, že se k pacientům chová slušně a má zájem pacientovi pomoci.
    Jsem spokojený nejen s její práci, ale i s ráci její sestřičky .
    Červenka Milan

• Lékařka bez zájmu o pacienty,inkontinentní pomůcky na píše 12 ks na měsíc,léky s nejvyšším doplatkem jsou na denním pořádku,neochotná,sestra velmi odměřená.

• Bohužel také já musím souhlasit s předchozím názorem. Nevýhoda u této lékařky je ta, že opravdu píše léky s velmi vysokými doplatky pro pacienty, případně dostanete lístek, co si koupit a vše si hradíte sami. Nechodím k ní často a lékařskou péči nijak nezneužívám. Jdu k lékaři až ve chvíli, když mi na nemoc nezabírají léky, které si sám koupím v lékárně a v tuto chvíli od lékaře očekávám, že předepíše léky, které bude z větší části hradit zdravotní pojištění. Pokud by došlo po této stránce ke změně, nemám výhrady.

• Lékařka náladová,neochotná,nechodí na návštěvy k imobilním osobám,předepisuje léky ,které si musí pacient celé zaplatit,nezná ani léky a další potřeby pro nemocné,má zastaralé číselníky.Sestra velmi pomalá,neochotná.

• Výborná doktorka vždy se snaží vyjít vstříc.

• Je skvělá

• Já tuhle paní doktorku můžu jenom chválit. Přešla jsem k ní od lékařky,která mě vyšetřovala od stolu a nikdy mě nenechala ani doříct s čím jsem přišla. A to chodím asi jednou za rok, když už je fakt zle.Paní doktorka Crhová mě při vstupu vyšetřila až přepečlivě a velice mi pomohla v době těhotenství,kdy mi doporučila homeopatika na mé různé problémy. Ačkoliv jsem byla velice skeptická,musím říct, že mě přesvědčila ona i tyto léky. A za to jsem jí vděčná už několik let.

• D

Moc milá paní doktorka, která má lidský přístup a nechová se povýšeně.Je usměvavá a příjemná. Má úžasnou sestřičku, chodíme k ní celá rodina a jsme velmi spokojeni.

příjemný a profesionální přístup