Působím na klinice Stomadent Kladno, adresa Váňova 3180,

• Vstupní vyšetření

Tatiana Semashko
Ordinace

• D

Velice profesionální a pečlivá doktorka, doporučuji.

• Ordinace Jiný  •

Úžasná paní doktorka. Už chápu, jak je možné, že je člověk schopný usnout u zubaře. Dříve jsem se zubaře bála, cítila bolest a jednání bylo většinou bez úrovně a navíc výsledek většinou špatný. Teď musím říct, že poprvé od zubaře odcházím a nemám strach se vrátit.

• Š

Profesionální přístup. Paní doktorka umí vše řádně vysvětlit.

• ProMag Dental zubní vyšetření  •

• První seznámení bylo dobře. Doufám dal bude ještě lepši.

• ProMag Dental vstupní vyšetření  •

Paní doktorka je velice ochotná a pečlivá. Používá nejmodernější vybavení a ošetření je bezbolestné. Po ošetření předního zubu je výsledek úžasný. Odstín plomby splývá tak, že není poznat jakýkoliv zásah. Vřele doporučuji.

• ProMag Dental zubní vyšetření  •

Paní doktorka je velice milá, naprosto profesionální stomatoložka.

• ProMag Dental zubní vyšetření  •

Moc milá, ochotná a šikovná lékařka. Bez problémů ošetřila i velmi komplikovaný zub.

• I

Příjemná, šikovná, vše s úsměvem, bez stresu a hlavně bez bolesti.

• ProMag Dental Jiný  •

Profesionální přístup po celou dobu zákroku. Paní doktorka, milá, komunikativní, empatická, přesně takhle to má vypadat. S kolegou, kterého tam měla byli sehraná dvojka, ten si také zaslouží pochvalu.
    Za mě tedy 100% spokojenost a mohu jen doporučit.

• T

Skvělý a empatický přístup, naprostá spokojenost, většinou mám stres z návštěvy zubaře, ale tady se nemusíte bát, vřele doporučuji. Děkuji pěkně!!!