MUDr. Štefan Ivanec

Ústí nad Labem 1 adresa

Štefan Ivanec
Ord. praktického lékaře stomatologa

Masarykova 190/111, Ústí nad Labem 40001

• Pan doltor již na uvedené adrese není.Již mám jinou, skvělou lékařku, která mi dává zuby do pořádku ( i mé dceři)
    a nejvíc je zklamám můj manžel, který tohoto lékaře považoval za kamaráda, který se mu odvděčil tím, že ani neřekl že končí... tedy z lidského hlediska.A t.č. mu zuby dává do pořádku též stejná zub. lékařka a má co dělat. Kde je mu konec Kdo ví... No, nevadí. Do jeho svědomí nevidíme.

• V současné době pan doktor ukončil svou praxi na uváděné adrese a sestra má vypnutý telefon.
    Jako jeho bývalá pacientka, již znám důvod:
    Tento lékař ode mne vyinkasoval nemalý obnos(bez potvrzení)za úkony,které po předchozím návrhu vůbec neprovedl. Jak jsem se později dozvěděla od nového stomatologa, ani technicky provést nemohl.
    O možném, předem naplánovaném podvodném jednání tohoto lékaře dost vypovídá mj. aktuální výpis z VZP, kde jsou vykazovány léčebné postupy, které mi vůbec neposkytl.
    V tuto chvíli nemám ani peníze a už vůbec ne zuby.
    Pokud se zde najde někdo s podobnou zkušeností, přidejte prosím komentář. Nebráním se třeba i společné stížnosti u lékařské komory nebo podání hromadné žaloby.

• Já si nemohu stěžovat, odborník, super prostředí, příjemná hudba. Tolerantní k mému strachu ze zubaře a ochotný. To že si někdo musel nechávat opravovat zuby někde jinde svědčí také o tom jak sám pečuje o své zuby.

• supr chlap

• Opravdu špička! Chodím k němu už mnoho let a budu chodit až do smrti.

• Nebudu přístup pana doktora Ivance moc komentovat, protože bych se opět rozčílila.V žádném případě NEDOPORUČUJI těm, kteří nemají chrup úplně v pořádku.Jak jíž bylo napsáno, doba čekání a jeho vykecávání o ničem v ordinaci, ztráta času a v mém případě i chrupu.Po opuštění jeho ordinace a nástupu k jinému stomatologovi, který se zhrozil a ptal se, kam, že jsem tom chodila a s čím jsem k němu přešla, nevěřil očím, ale doktoři se neschodí a mlčí.MÁ POSLEDNÍ SLOVA : NEDOPORUČUJI !!!!!!!

• prostě nej

• Super

• Chodím k němu od malička a nemohu si stěžovat. Je ochotný a je to odborník.

• Čeká se u něj kolikrát hodiny a to jste objednaní,není schopen Vám ani po několika měsících opravit zuby.