Růžena Zavadilová
Praktický lékař pro dospělé

Komenského 454, Bohumín 73581

• Profesionalni vstricna,pomuze i nad ramec.
    Doporucuji

• Tohle mám nejraději.Kritika?? proč ne? Snad by bylo v pořádku se pod svým článkem podepsat!!
    S paní doktorkou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Včasnou a přesnou diagnózou mi zachránila manželku. Své práci bezesporu velice dobře rozumí a má k pacientům profesionální přístup.

• Pani doktorka je velice příjemna a vynikající odborník .Jsem u ní dva roky a jsem spokojená,

• Je přátelská, to ano, akorát že skoro všechno diagnostikuje jako že je to "od nervů" :-) Ale to je jen detail...

• Velmi dobré léčebné výsledky.

• Velmi dobrá lékařka. Vždy mi se vším poradí, je moc milá a hodná.. píše léky, které mi vždy pomůžou. Jde vidět, že své práci rozumí a má ji ráda.

• Š

Naše paní doktorka je odborník s laskavým přístupem k pacientům!!!

• S

Svým, opakovaným, velmi dobrým přístupem mi paní doktorka zachránila život. Jako laik si nedovolím hodnotit odbornost.

• O.K.

• S

O paní doktorce Růžence Zavadilové, můžu říct jen to nejlepší a nic negativního jsem u ní za celých dvacet čtyři let co je mou lékařkou nikdy neobjevil. A proto jí jen můžu přát vše nejlepši jak v jejím soukromém životě tak v její dloholeté praxi. Velice ji VŠEM doporučuji.