Ordinační doba
Středa 10-18
Čtvrtek 7:30-14
Pátek 7:30-13

Renata Jechová
Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

F. Malíka 729/1012, Most 43401

• Paní doktorku Jechovou vybrali už moji rodiče pro mne a mou sestru. Jako dítě jsem k ní moc ráda chodila a jako matka k ní chodím ještě raději. Pokud případ není akutní volí ze zdravotního hlediska nejšetrnější postup, pokud není času na zbyt zasáhne okamžitě podle potřeby. Je to profesionál s velkým srdcem, milým přístupem a stálým úsměvem na rtech. Pravou ruku jí dělá také profesionální a sympatická sestřička. V příjemném prostředí jsou spolu sehrané. Rodičům doporučuji a paní doktorce a sestřičce přeji jen hodné pacienty s poslušnými rodiči a oběma hodně zdravíčka!

• Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost  •

• K paní doktorce Jechové jsem chodila celé svoje dětství a myslím si, že jsem lepší lékařku nemohla mít. Mám na ní skvělé vzpomínky, návštěvy v ordinaci pro mne nikdy nebyly stresové a jako lékařka mě vždy dokázala dát prvotřídní péči a ve své anamnéze se nikdy nespletla. Ráda a s láskou na ní vzpomínám.

• Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost  •

• k paní doktorce chodil manžel , i jeho sourozenci , a teď k ní chodí i naše dcerka..vždy skvělí a prfesionální přístup. Naopak mohu říci že paní doktorka je velmi pečlivá a milá k dětem , chápavá ke starostlivým rodičům. Za nás maximální spokojenost . Můžeme jen doporučit.

• Bohužel musím říct to samé, jsem s ní velice nespokojena, nejspíš budeme muset změnit pediatra. Už několikrát se mi stalo,že bylo vše podle paní doktorky v pořádku a dopadlo to potom špatně.Nedoporučuji.

• A

Paní doktorka Jechová, je jednou z těch úžasných kladných vyjímek mezi lékaři, které jsme poznali. K pacientům přistupuje velmi zodpovědně, svědomitě, mile.

• Krásný den,
    potvrzuji to, co je psáno níže a níže a níže:-) Je to vynikající lékařka s maminkovským přístupem."Odchovala mne a mé sourozence":-) a nyní ji navštěvují i moji dva raubířové.Spokojenost nade vše!!!!!!!!:-)Dokonce s ní konzultuji i pár věcí,týkajících se mé osoby(je-li třeba).No není tohle úžasné.Jen tak dál:-).

• K této paní doktorce "chodíme" přes 20 let a za rok bohužel musíme končit a zaregistrovat se k lékaři pro dospělé. Bude se mi po ní stýskat, protože je FAKT dobrá; zodpovědnějšího a pečlivějšího lékaře jsem snad nezažila.

Pani doktotka je zlatíčko,milá,pečlivá.Naši kluci k ni rádi chodi,mají ji rádi,naprosto ji duveřuji.Od miminek k ,,NÍ" chodime s radostí a naprostou důvěrou.Každému doporučuji :-)Hodně milých pacientů pani doktorko :-)Nesmim zapomenout i na sestřičku,taky moc hodná holčina:-)

• O

I já mohu doporučit paní doktorku Jechovou pečlivá důsledná a pomohla i mě dospělé osobě která pod ní nespadá.Nemám opravdu žádné výtky jen se mohu modlit aby takových lékařek bylo více.Je to člověk na správném místě.

• Z

S paní doktorkou mám zatím jen ty nejlepší zkušenosti .Musím jen potvrdit,že ji skutečně neobtěžuje hledat různé možné příčiny potíží a to i v rodině dítěte,sama ji mohu jen doporučit a rozhodně bych své dvě ratolesti jen stěží svěřovala do péče někomu jinému.