MUDr. Peter Drenko

Hradec Králové 1 adresa

Peter Drenko
Ordinace stomatologa

Hradecká 1690/2a, Hradec Králové

Pan doktor Drenko je opravdu přísný ale svoji práci rozumí a s pacientem mluví narovinu.. problém ihned řeší a udělá takový léčebný plán i s tím kolik to bude stát a je jen na pacientovi jak se rozhodne. Sestřička je hodná :)
    Cena je přijatelná..

• Ordinace stomatologa Jiný  •

• Souhlasím s předešlým názorem!!! Jako zubař je možná šikovný, ale ne stoprocentní i jemu se ledacos nepovede, ale převede to vždy na pacienta, takže ve výsledku pan doktor za nic nemůže,ale vždy pacient. Je poměrně dost drahý a arogantní. Levnější variantu s vámi neřeší a ještě o sobě prohlásí, že je nejlevnější v okolí!!!!!

• Jo, doktor výbornej, ale pouze pro milionáře! Pokud nejste v balíku, ani tam nelezte. Navíc je arogantní a odměřený, zrovna jako sestra. Nediskutuje s pacientem jaké jsou jeho finanční možnosti a vždy se Vám za každou cenu snaží vnutit ten nejdražší materiál. Například mě chtěl opravit 2 zuby za 9000! Což jsem jinde pořídila za 1500!!! Děkuji. Raději uvítám lidštější přístup a komunikaci a podle něj zastaralé materiály, než aroganci s supermoderním materiálem za statisíce!!!

• SUPER PRÁCE!!!!!!

• Super zubař!!!

• NEJLEPŠÍ

• Moc výborný zubní lékař, vše Vám popíše, prostě ví co dělá a je to bezbolestné. Nejlepší zubař, kterého znám

• velmi dobrý zubní lékař

• K panu doktoru Drenkovi chodím již několik let, a vždy jsem byl nad míru spokojen. Naposledy jsem podstoupil dvojitou extrakci zubů. Bylo to za prvé bezplatné a díky šetrnému chování pana doktora i bezbolestné. Děkuji. Michal Vons vons@seznam.cz

• K panu doktorvi už nikdy nepůjdu po té, co se i chystal vyvrtat dva zdravé zuby a nevšiml si kazu, který mi vyvrtal jiný lékař, u kterého jsem byla na konzultaci, jelikož diagnóza dvou kazů se mi nezdála. Nikdy více, tohle se nedělá!!!