Mgr.
o specializacích
Čelákovice 1 adresa
Číslo licence : 06354424
FYZIOTERAPIE - OSTEOPATIE - JÓGA
Mé zkušenosti s prací s tělem začaly před 15 lety, kdy jsem objevil jógu. Ta mě zaujala díky své komplexnosti a detailní práci s tělem. Pro hlubší pochopení fyziologických a biomechanických souvislostí fungování pohybového aparátu jsem se následně rozhodl vystudovat obor fyzioterapie. Nyní je fyzioterapie mým styčným bodem, a to díky své rozmanitosti a šíři záběru. Věnuji se poruchám a bolestem pohybového aparátu, problematice dechových obtíží a také funkčním poruchám vnitřních orgánů. Stále více si při léčbě bolestí pohybového aparátu uvědomuji důležitost propojení těla a mysli. Čímž se opět dostávám ke svým kořenům jógy, kde spojení těla-mysli-dechu je zcela zásadní.
Kromě individuálních terapií a vedení skupinových lekcí jógy mě velmi baví a naplňuje vyučovat, předávat tak své poznatky dál, ať už studentům fyzioterapie, tak již vystudovaným fyzioterapeutům, zájemcům o jógu, jógovým lektorům nebo lékařům.
Těší mě, že nastává doba, kdy můžeme společně všechny zmíněné obory propojovat a hledat společnou cestu, která má za cíl nalézt a udržet zdraví v každém z nás.
Jsem rád, že mohu být podporou a průvodcem také VAŠEHO ZDRAVÍ.
- Fyzioterapie
Osteopatie
1 300 Kč -
Plicní rehabilitace
Jana Kamaráda 1975, Čelákovice 250 88
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Ondřej Wanke? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor