MUDr. Miroslava Havlová

Hradec Králové 1 adresa

Miroslava Havlová
3HMHK, s.r.o. - PL stomatolog

Slavíčkova 139/3, Hradec Králové 50003

• Byla jsem u paní doktorky na ambulanci a naprosto příšerný přístup. Jak lidský, tak profesionální. Horší zkušenost s lékařem jsem neměla. Odcházela jsem otřesená a ještě 2 hodiny po té brečela bolestí a šokem.

• jiné místo Bolest zubu  •

• K paní doktorce chodím již 7 let a nemůžu si ji vynachválit. Příjemné prostředí, milý přístup. Je to správná ženská a báječná lékařka! Rozhodně všem doporučuji :)

• Dobrý den, dlouho jsem přemýšlela o názoru na tuto paní lékařku. Je mladá, ctižádostivá, inteligentní, ale drahá, s neochotou se zabývat delší čas problémy týkajících se zubů malých i velkých pacientů. U paní doktorky jsem strávila několik let. Její péče za 2 roky mě stála 40 300 Kč,-. Roky předtím nepočítám. Radši nechává trhat zuby než se zaobírat jejich léčením. Osobně ji doporučuji lidem hodně movitým s perfektními zuby, ale za naši rodinu 100% NE!

• K paní doktorce chodím již několik let a postupně jsem k ní přivedla i partnera a děti. Všichni jsme spokojeni, paní doktorka i sestřička je velmi milá, nejdéle jsem čekala na objednání tak 14 dní.
    Určitě doporučuji.

• Nechápu, jak někdo může napsat že nikoho pořádně neošetří a má dlouhé čekací doby. Ten u paní Havlové nikdy nemohl být. Sestřička vždy objednává pacienty tak, aby nikdo nečkal. K paní doktorce jezdím 25 km a jinou zubařku či zubaře nechci. S panem doktorem mě daly zuby dokupy a to vím o čem mluvím.. Již s nimi spolupracuji od roku 1998. Vše krásně sterilizované. Do pusy se vám bez rukavic ani nepodívá na rozdíl od doktorů co vám tam ťaplají s rukama bez rukavic co si ani ruce nemyli. Třeba pan Cvrkal z Horního Jelení...
    Nyní cca 3 roky k ní jezdí mamka a sestra s děckama a taky si jí chválí - Neteř měla trošičku přiroslí více jazyk. Minulá doktorka jí chtěla posílat na chirurgii a tady to udělali krásně. Mě také řezali blánku co je mezi dásní a dolním rtem protože se mi odhalovali spodní krčky a musím říci vše perfektní.

• Odbornice na svém místě, dokáže poradit. Vstřícná a zodpovědná.

• ODBORNICE NA SVÉM MÍSTĚ,SESTŘIČKA TAKÉ BEZVADNÁ.OBĚ MILÉ,HODNÉ A VELMI ŠIKOVNÉ.I KDYŽ NÁVŠTĚVY ZUBAŘE NEMÁM MOC RÁD,SEM PŮJDU ZAS A ZNOVU.DOPŘEDU NESOUHLASÍM S JAKÝMKOLIV NEGATIVNÍM NÁZOREM...NEJ ZUBAŘKA A NEJ SETŘIČKA...

Velmi příjemná a dobrá paní doktorka...po všech stránkách...vřele doporučuji...

Ze zkušeností mých i okolí je tato dáma hvězda. Sestřička také bezva. Ústa naší rodiny jsou nadšena:-)

Velice příjemná paní doktorka i sestra.Ten kdo neměl v dětství problémy chodit k zubaři nepochopí!!!Já jsem ráda,že ji mám a vděčím ji za mé zdravé zuby.Jsou vždy usměvavé a tím my zvednou vždy náladu.chválím moc a moc