• 06/1998 - promoce na Lékařské fakultě MU v Brně, obor všeobecného lékařství
Oční vyšetření
Vyšetření očního pozadí
Velkopavlovická 25,Brno-Vinohrady, Brno 628 00
MH
Paní doktorka i sestra jsou velmi milé, sympatické a na vysoké odborné úrovni. Vše pečlivě vysvětlí, jsou trpělivé a svou práci dělají s úsměvem. Je to balzám na duši pacienta...
Objednací doby jsou sice trochu delší, ale hodina objednání platí - nestalo se mi, že bych musel někdy čekat.
Nezbývá než ze srdce poděkovat.• Oční ambulance • oční vyšetření •
Martina Karšová
Jedna z nejlepších lékařek, s jakou jsem zatím měla možnost se setkat. Ojedinělý přístup k pacientovi, vysvětlení jakéhokoliv problému, paní doktorka je vždy velice příjemná, empatická, to samé platí o sestřičce. Na návštěvu k ní se nelze než těšit.
Klára Zvolská
Pani doktorka i sestřička jsou úžasné, lidské, hl. profesionalni a opravdu na svém míste...ze sve zkušenosti jen můžu doporucit a přát si plno tak skvělých doktoru
Dominik Svoboda
Veliká spokojenost. Určitě doporučuji. Pochodil jsem již mnoho různých lékařů po celém Brně a opravdu paní doktorku Ruberovou můžu vřele doporučit.
Váš účet byl odstraněn
Skvělá lékařka především svým přístupem a snahou pomoci. Pečlivě vše vysvětlí a snaží se 100% pomoci. To stejné platí i o sestřičce. Zde sedí popis "zlatý člověk".
• Oční ambulance • Preventivní kontrola •
Jarka H.
Jarmila
při návštěvě oční ambulance,jsem byla překvapena profesionálním a milým přístupem paní doktorky i sestřičky.Vřele doporučuji• Oční ambulance • •
Váš účet byl odstraněn
Minulý týden jsem byla i s mámou u paní doktorky poprvé. Upřímně jsme byly obě překvapeny velmi vstřícným přístupem paní doktorky i sestřičky a musím uznat, že tak spokojená jsem od lékaře už dlouho neodcházela. Paní doktorka byla velmi ochotná, důsledná a odpověděla na všechny dotazy i s věcnými radami. Dle mého názoru velmi profesionální chování jak po odborné, tak lidské stránce. Do ordinace jsem vcházela dokonce v dřívější čas, než jsem byla objednaná. Vřele doporučuji :).
• Oční ambulance • •
Váš účet byl odstraněn
Skvělá odbornice, laskavá lékařka,sestřička velmi vstřícná a taktéž laskavá, navštěvuji ji i s vnučkou,vřele doporučuji.
Váš účet byl odstraněn
Byla jsem naprosto překvapena, sestřička i lékařka mají profesionální přístup a milé chování. Lékařka velmi příjemná, profesionální, ví o čem mluví, vše dokonale vysvětlí, je úplně vidět, že práce s lidmi ji baví.....rozhodně doporučuji všem !!!
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka i sestřička jsou velice ochotné, milé, vstřícné a profesionální. Vyšetření je velice kvalitní, pečlivé a probíhá v perfektní atmosféře, kdy je pacientovi vše důkladně vysvětleno. Mohu jedině doporučit !!! Oběma patří můj velký dík. V.
10 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Přestup od jiného očního lékaře
Vážená paní doktorko,
již delší dobu hledám jinou oční lékařku a chtěla bych se zeptat, zdali ještě přijímáte nové pacienty. Pokud ano, není překážkou že mám trvalé bydliště mimo Brno, avšak mám zde jen přechodné bydliště? Děkuji za odpověď
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, zatím pacienty přijímáme, Vaše bydliště mimo Brno není problém. Hezký den, M.Ruberová
Bolesti pravého oka
Dobrý den, už delší dobu mám problém s pravým okem. Nejdříve to začalo tiky, které po čase přestaly. Následovala asi dvoudenní bolest, která jakmile přestala, nic jsem u svého pravého oka necítila a nezaznamenávala. Asi před třemi dny (v pondělí) mě oko začalo bolet v koutku na dotek s tím, že…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, asi bude nejlepší zkontrolovat, jestli je vše Ok, proto bude vhodnější objednat se na oční vyšetření. Hezký den, Miriam Ruberová