MUDr. Michal Slavotínek

Karlovy Vary 1 adresa

Michal Slavotínek
Zubní ordinace

Dlouhá 879/1A, Karlovy Vary 36017

• K panu MUDr. Slavotínkovi chodím od svých 5 let a vychoval mne k tomu jak chodit k zubaři s radostí.

• K panu doktorovi Slavotínkovi mě přivedla náhoda před 15ti lety. Zubařka MUDr. Maliňáková se tehdá ještě na Čankovské zbavovala jejich "neprotekčních" pacientů. A zaplaťpambú za tento okamžik!!!! Se slovy: "Pošlu Vás tady naproti, mám tam ode dneška kluka po škole. A mě z letitými problémy s osmičkma(záněty atd) odkázala právě do oněch dveří." Po těch letech, co mě ona tak odbývala, jsem se zprvu bála nejhoršího - ježíš, kluk po škole, ten vytrhnul pár zubů a zapatlal pár plomb a víc nic. Budu pokusný králík. To už asi přijdu i o ten zbytek zubů, který se mi ještě po těch všech antibiotikách a vlahé péči paní dokt. Maliňákové nestihl rozsypat. Posílajíc mě ze dveří za mnou Maliňáková ještě volala: "Nebojte se Ireno,kdyby si nevěděl rady, tak pro mě přijde".
    Horkých pár minut,ale o to šťastnějších 15let (a doufám,že i nadále). Pan doktor Slavotínek je opravdu člověk na svém místě. Odvádí výbornou práci, citlivě, konzultuje to s Vámi a má individuální přístup.Používá nejnovější technologie, materiály a má dobře vybavenou ordinaci. Cenově myslím také ok - vzhledem ke kvalitě provedení (super korunky...atd). Zlaté ruce, pane doktore! Přesto, že jsem se odstěhovala do Prahy, mého PANA ZUBAŘE určitě neopustím. Tímto zdravím do Karlových Varů a protože už je to rok, tak se zítra objednám. A přijedu,světe div se,ráda! I.Pol.

• Nejlepší zubař, kterého jsem za svuj život poznala. Uplně mi zpravil jinak zcela zkažené a zle vyvrtané zuby. Všem naprosto (i jeho manželku) doporučuji. Milý, trpělivý a hraje mu skvělá uklidnující hudba v ordinaci. Určitě se zde vyplatí do zubů investovat i jet do Varů, je to na celý život.
    Díky moc Michale ;)

• Velmi dobry zubar, vzdy mi pomuze a poradi.

• Také se přidávám ke kladnému hodnocení.Pan doktor je velice milý,lidský a hlavně precizní.Když jdete k tomuto lékaři,můžete strach nechat doma:-)Děkuji za to!

• Vynikající lidský přístup k pacientovi.Příjemná atmosféra v ordinaci. Nabídka nejnovějších stomatologických přístupů v kombinaci se skvělým zvládnutím zubařského řemesla.

• Lidský a přitom profesionální přístup pana doktora je to, co pacient potřebuje. Za přemrštěné ceny jinde dostanete podstatně horší kvalitu práce. Stomatologů takové úrovně je zatraceně málo. - Díky za to, pane doktore!

• Maximalní spokojenost,mílý přístup,profesionální personál.
    Doporučuji všem příjemnou změnu.

• Zubařů jsem se bála, a to tak, že jsem utíkala z ordinace :-)
    Vyzkoušela jsem jich asi 8 a jen díky doktoru Slavotínkovi se k zubaři nebojím jít :-)
    Je trpělivý, ochotný, sympatický a hlavně jeho práce je skvěle odvedená!!!

i já se připojuji ke kladným hodnocením - pan doktor je výborný zubař. Jeho péče je na vysoké úrovni a při zákroku je velmi šetrný. Děkuji Vám pane doktore!