Mgr. Martina Pražáková

Psychoterapeut · Více o specializacích

Pardubice 1 adresa

Číslo licence : IČO: 21312893

Jsem Daseinsanalytická terapeutka. Věnuji se dospělým klientům a to individuálně i v páru. Zaměřuji se na oblast vztahů a výklad snů.

• Psychoterapie

• Konzultace online

Martina Pražáková
Terapie duše

Jinadřišská 2038, Pardubice I, Pardubice 530 02

Terapie u Terapie duše mi opravdu otevřela oči. Profesionální přístup psychoterapeutky a její empatie mi pomohly lépe porozumět sama sobě i svým emocím. Už během prvních sezení jsem cítila úlevu a větší klid. Oceňuji individuální přístup, bezpečné prostředí a praktické techniky, které mohu používat i mimo terapii. Líbila se mi hlavně společná procházka, která na mě působila velice uvolněně a přátelsky a díky tomu jsem byla schopna se více otevřít. Tipy na různé meditace určitě využiji dnes i v budoucnu. Doporučuji všem, kdo chtějí pracovat na své psychické pohodě a naučit se zdravě zvládat stres či životní situace. Děkuji Martino!

• Terapie duše osobní psychoterapie  •

Vlastně ani nepotřebuji psát nic dlouhého, takže krátce a výstižně. Svou empatií a schopností ve všem najít něco pozitivního a schopností vždy najít nějakou cestu, si troufnu říct, že mi zachránila život. Děkuji jí za to.

• Terapie duše online psychoterapie  •

• D

Hej hou! Ahoj!!!
    Zpětná vazba z mého hlediska! Hned na začátek musím podotknout, že moje terapie byla dosti... odlišná. Tehdy se moje terapie odehrávaly ve výkonu trestu odnětí svobody ve věznici Pardubice, kde jsem si odseděl 4 roky z celkových 9ti let.
    Dál co je důležité podotknout, že jsem psychicky a mentálně zdatný a neměl jsem nijak velké potíže po psychické stránce, ale.
    Na terapií s paní Pražákovou, jsem se dostal skrze Arterapii jakožto kreslíř a začínající malíř.
    Co mohu hodnotit, tak přístup paní terapeutky, byl opravdu profesionální. V tamdějším prostředí bylo její chování hřejivé a lidské, nekoukala na nás jako na pouhá čísla v řadě a brala nás individuálně, to je velké +, že se nás snažila pochopit jako lidi, kteří udělali v životě chybu.
    Terapie s semnou... řekl bych, že byla obohacující pro obě strany, vymykal jsem se tamějšímu prostředí a na otázku toho jak se mám, jsem odpověděl, že se mám jako v Lala-landu, že tohle nic není oproti tomu, co jsem si v životě zažil.

• jiné místo Jiný  •

• T

Na návštěvy u paní Pražákové se vždy těším. Pokaždé odcházím s větším klidem v sobě a s pocitem, že každý problém má východisko. Naprostá spokojenost s její vstřícností a pochopením.

• Terapie duše psychoterapie  •

Empatie, vstřícnost, porozumění, pochopení - to vše tady najdete. Doporučuji.

• Terapie duše konzultace  •

Terapie pod vedením Martiny byl počátek mé cesty k uzdravení mé duše . Jsem rada ,že jsem terapii zahájila právě tady . Martina má velice individuální přístup, empaticky přitom věcný . Čas strávený rozmluvou s ní mi dává pocit klidu a bezpečí a vědomi toho,že vše se dá vyřešit . Z naši spolupráce mám radost a to se člověku hned lépe existuje ,když ví ,že je tu někdo ,kdo mu nasloucha.

• Terapie duše individuální psychoterapie  •

• F

Velmi příjemné prostředí Paní pražaková mi pomohl v opravdu tíživé situaci a mohu říci že díky jejímu skvělému milém a profesionálnímu přístupu mi pomohla víc než bych čekal. Mohu jen doporučit

• T

Lidský přístup a opravdová snaha pomoci pochopit, kde je problém a společné hledání řešení. Za mne super zkušenost, kdy jsem se cítila po setkáních dobře a postupem času se mi dost ulevilo, jelikož jsem na sobě začala smysluplně pracovat. V minulosti jsem zažila setkání kdy terapeut jen opakoval jak mi rozumí, ale bylo to o ničem. S paní Pražákovou jsem maximálně spokojená a plánuji spolupráci i do budoucna. Vřele doporučuji všem, kteří hledají lidský přístup a normálnost v “chaosu života”.

• Terapie duše individuální psychoterapie  •

• E

Od Martiny se mi dostává porozumění a dodává mi sílu do dalšího “boje”. Je pro mě snadné chovat se v její přítomnosti přirozeně a říkat, co si myslím. Zatím pro mne bylo každé setkání cennou zkušeností.

• Terapie duše osobní psychoterapie  •

Empatická žena s pozitivním přístupem. Trpělivost při naslouchání mých osobních problémů. Citlivý přístup s ohledem v jakém životním rozpoložení se nacházím. Odcházím vždy posilněn a povzbuzen řešit nelehké životní situace. Návštěvy mi dávají nový pohled na mé problémy a energii k řešení problémů. Je dobré vědět, že se, v případě potřeby, mám na koho obrátit, s možností návštěvy nebo konzultace, i mimo dohodnutý termín pravidelné návštěvy.

Mgr. Martina Pražáková

Milane, těší mě každý Váš osobní posun kupředu. Děkuji za Vaši důvěru a těším se na další setkání s Vámi. Je mi ctí, být Vaším průvodcem na nelehké cestě životem.