Marcela Hořejšová
Praktický lékař pro dospělé

Na jízdárně 9, Ostrava 70200

• Vynikající,jak paní doktorka tak sestřička.Vstřícné příjemné.Paní doktorka poradí i co se léků týče,které má cenu užívat a které ne,nic nevnucuje jako jinde.Vždy posílá k odborníkovi,nikdy nic nenechá jen tak,nechává volbu pacientovi.Prostě jsem nadmíru spokojen,doporučuji.

• chodím kní ž někoik let a je super věnuje se pacientovi,a je jednička,děkuji moc,

• Velmi pečlivá a svědomitá

• Perfektní lékařka, důkladná, nikdy nic nezanedbá, pro jistotu vždy udělá veškerá vyšetření, pošle za specialistou. Navíc moc hodná a ochotná. Takhle si představuju praktického lékaře!

• Paní doktorka je perfektní a vřele ji všem doporučuji.

• Výborná paní doktorka, ochotná, schopná, moc mi pomohla a už dlouho jsem se nesetkala s takovým zájmem doktora o zdravotní stav pacienta.

• Souhlasím, paní doktorka je velmi příjemná, ochotná, vyslechne si Vás.
    Snad trochu na mě působí méně rozhodně.
    Dále dle mé zkušenosti, ač to nesouvisí s její odborností, kterou jako laik stejně nedokážu posoudit, u paní doktorky postrádám moderní techniku (PC, internet).
    Jinak celkově jsem velmi spokojený.

• Chodíme k ní celá rodina, je velmi milá, příjmná a ochotná.

Velice příjemná doktorka, chodím k ní už spoustu let

• Není pravda, že paní doktorka neposíla na vysetreni k odbornym lekarum!!! ja osobne jsem mela par zdravotnich problemu a nekolikrat jsem byla poslana za odbrornikem z jineho oboru..ne pro to, ze to bylo nezbytne nutne, ale proto, ze pani doktorka chtela mit jistotu a nechtela nic zanedbat. Je uzasna a cloveku vzdycky poradi a je ochotna pomoci i po telefonu, kdyz je to nutne a nerekne NE! sestřička také není v žádném případě nevrlá! Je také velmi ochotná a HODNÁ.