Ludmila Opatřilová
Praktický lékař pro dospělé

Ostrožná 27/244, Opava 74601

I já sem moc ráda, že mám tak skvělou lékařku. Chodím k ní už léta, vždycky se snaží každý problém řádně prošetřit ,aby se něco nezanedbalo a pokaždé mi skvěle poradila. Má nejenom profesionální přístup k pacientům, ale i lidský, je velice empatická, milá a na každého pacienta si udělá čas, což se už dnes moc nevidí.
    A také je třeba pochválit i sestřičku, která nikdy nedá znát špatnou náladu nebo únavu.
    Oběma patří velká pochvala a dík za to jak se k nám chovají.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• S

Naprostá spokojenost, skvělá lékařka, jsem její pacientkou přes 30 let, vždy pomohla. Taky velmi milá a zodpovědná sestřička, pěkné prostředí.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• nejlepsi doktorka ktera muze byt byla jsem vedena u hodne lekarek ale doktorka Opatrilova je ta nej....

• Zcela jedinečný lékař s velkou klinickou praxí. Navštěvuji paní doktorku již od dorostových let, svým způsobem s ní stárnu, řešili jsme v rodině i závažná onemocnění (karcinom) a mohu říci, že drží krok s dobou, má velký přehled napříč medicínnou a jistým způsobem šestý smysl. Nikdy jsme neměli s ničím problém, včetně návštěv doma. Vřele doporučuji.

• Nikdy absolutně žádný problém, lidský a vztřícný přístup a obrovská praxe. A to jsem docela častým návštěvníkem - bohužel. Rozhodně mám jistotu, že mě tady nikdo nezanedbá. Po pobytu v nemocnici s často arogantním přístupem lékařu a jejich nepředstíraným nezájem si tohoto přístupu vážím ještě více.

• Taky absolutni spokojenost. Vzdy vztricny a peclivy pristup a to jsem se lecil s komplikovanym problemem. Rada zaridi, vytelefonuje, velmi osobni a lidsky pristup. Taky sestricka je skvela. Vzdy dobre naladena, sympaticka. Celkove je tohle skvela ordinace a v okrese Opava bych tezko hledal lepsi.

• Chodím k paní doktorce od začátku střední školy (více než 20 let), je naprosto skvělá, vždycky vyslechne, velmi pečlivá, neznám ji špatně naladěnou. A pamatuje si moje problémy staré hodně let zpátky. Neměnila bych, je to lékařka, u které vím, že nejsem pro ni jen jeden z řady pacijentů, ale konkrétní člověk... a to je skvělé.
    Za celou dobu jsem jen velmi zřídka musela k jinému zastupujícímu lékaři, a můžu vám říci že moje karta je velmi obsáhla... jsem hodně častým navštěvníkem paní doktorky.

• Stejně jako řada dalších, kteří zde hodnotí, i já chodím k paní doktorce od dětství, a to o něčem svědčí. Kdyby byla špatná, tak jí málokdo zůstane takto věrný. Je vždy milá, nikdy jsem ji neviděla nabroušenou, pokaždé mě pečlivě vyslechne a pomůže. Mám k ní absolutní důvěru a nejednou jsem se přesvědčila, že má zájem pomoci a nic nezanedbat. Toto je moje dlouholetá zkušenost a za sebe ji ROZHODNĚ DOPORUČUJI!!!

• nej

• Mohu jen doporučit, skvělý lékař.