Libuše Šanderová
Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

Mírové náměstí 46, Úštěk 41145

• V beznych zalezitostech je p. doktorka v pohode, ale nekolik pripadu mi tento nazor kazi, jako treba ockovat rocni dite v dobe kdy na nej "neco leze" mi neprijde rozumne a se stravovacimi navyky pro pulrocni dite se take nestotoznuji, piskotky nepovazuji za zakladni potravinu ;-)

• K paní doktorce jsem chodila já i moji sourozenci :-) Když se mi narodil syn, neváhala jsem a zaregistrovala k paní doktorce. Je milá, profesionálni, vše perfektně vysvětlí. Jsem velice spokojená :-) Sestřička také příjemná. Jsem ráda, že vím, že je syn v dobrých rukou a nikdo ho nikdy neodflákne, ale že se mu dostane perfektní péče! Děkuji moc :-)

• Mám dvě děti, syna 8 let a dceru 7 let. Paní doktorka je má v péči téměř celou dobu a nemohu si stěžovat :) Je pečlivá, příjemná a má zdravý nadhled. Vždycky doporučila vhodnou léčbu, vyslechla podezření a vždy doporučila vhodná vyšetření, popř. včasnou hospitalizaci. Děkujeme

• Dobrý den..jsem s pani doktorkou Šanderovou spokojená.Mé děti sice moc nemarodí,ale jak něco nastane.Dokáže nám poradit :-) děkuji

• Jmenuji se Iva Hettová. Od roku 1998 paní doktorka ošetřuje mé dvě dcery. Mladší dceru již od novorozeneckého věku. Obě mé děti často stonaly a paní doktorka je ošetřovala vždy výborně. Povoláním jsem dětská sestra a ve zdravotnictví pracuji 23 let. Za svou praxi v několika zařízeních jsem spolupracovala s mnoha lidmi. Od roku 2006 mám tu čest být zaměstnána u paní doktorky Šanderové. Mohu ji tedy hodnotit jako matka i jako spolupracovník.Je to opravdu svědomitá a pečlivá lékařka, a to, že je milá je jen jeden velký bonus navíc. Proto mě velice překvapilo a zároveň i pobouřilo sdělení paní V., která mluví za davy těch "nespokojenejch" matek, které konzultují zdravotní stav svých dětí u ní v obchodě. Sama však s problémem nepřišla a pošpinila paní doktorku anonymně. Prosím maminky které mají jakýkoli problém, řešte ho s námi. Děkuji Iva Hettová

• Velice rozumná a chytrá paní doktorka.Jsem s ní velice spokojená a moc si jí vážím.

• moc milá p.doktorka i sestřička dělají co můžou,ale všem se zavděčit nemůžou lidé jsou různí

Děkuji za tak skvělou doktorku.Vždy se dokáže postarat o naše nemocná dítka :-)).

Velmi příjemná paní doktorka, pohodová. Sestru by mohla vyměnit.

Moc ochotná, usměvavá, moc hezky se chová k dětem i rodičům, rozumí své práci. Ochotně poradí.