MUDr. Jan Cienciala Ph.D.

přijímá nové pacienty

Ortoped · Více o specializacích

Odhadovaná doba odpovědi:

Vážený kliente,
dovolte mi, abych Vám představil soukromou ambulanci pro onemocnění a úrazy pohybového aparátu. Jistě najdeme cestu, jak uspokojit i Vaše nadstandardní požadavky.

Ordinační hodiny:

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí
Děti

Typ návštěv

• Celková i místní ošetření pohybového aparátu a páteře.

Ortopedická ordinace

• Snaha pomoci
  • Podrobné vysvětlení
  • Ordinace
  • T

Pan doktor je opravdu skvělý. Řešila jsem s ním zánět v zápěstí. Nejdříve naordinoval léky na bolest a proti zánětu, následně, jelikož se to nezlepšilo, mi dal obstřik (nechtěl mi ho dávat zbytečně). Ten sice bolel, ale pak to zafungovalo perfektně. Dalo se s ním na všem hezky domluvit, vtipkuje, je tam uvolněná atmosféra. Je citlivý a naslouchá potřebám pacientstva.
    Na místě se dá parkovat - buď přímo před domem, nebo v blízkém okolí (zóna C). Ordinace je v rodinném baráku - takže to působí v něčem vtipně, ale cením skvěle využitý prostor.
    Poprvé jsem čekala asi hodinu, další dvě návštěvy do pěti minut.
    Kdybych měla jakýkoliv ortopedický problém, určitě bych se znovu na pana doktora obrátila. Moc děkuju!

• Ortopedická ordinace Jiný  •

• F

Pan doktor je velmi pozorný a vstřícný. Snažil se mi vše ohledně léčby srozumitelně vysvětlit. Byla jsem spokojená s jeho přístupem.

• Ortopedická ordinace Celková i místní ošetření pohybového aparátu a páteře.  •

Byla to vstupní prohlídka, na hodnocení je zatím brzo. Nicméně pan doktor působí kompetentně a má dobrý přístup. Zatím jedině negativum je dlouhé čekaní v čekárně.

Pan doktor byl velmi milý, příjemný, vše mi bylo srozumitelně vysvětleno. Moc děkuji.

• I

Pan doktor je profesionál a zároveň velmi příjemný člověk. Jediný nedostatek je více než půlhodinové čekání.

• S

Ja jsem s panem doktorem vždy spokojený ,pomuze ja jsem ted podruhe verim ze mi zase pomuze

• E

Doporučuji, příjemné prostředí, srozumitelné vysvětlení k diagnóze a další možnost léčby

• O

Přístup pana doktora byl milý a ochotný. Měla jsem strach, ale pan doktor mě ho zbavil.

• N

Pan doktor byl hodny ,a snažil se pomoc co najvic. Děkuji)

Pan doktor so mnou jednal milo, vypocul si ma a pomohol. Vsetko prebehlo bez problemov a preto ho mozem jedine doporucit.