Vránova 172, Brno 621 00
+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- pátek 16 - 19 hod) !
Přečtěte si více10/02/2023
Vránova 172, Brno 621 00
Přečtěte si více10/02/2023
Nejčastěji zmiňované pacienty
Skvěle vysvětlí problém, výborná odbornost, příjemné jednání
Empatický, fundovaný, sdělil podrobné informace týkající se artrozy kolene, kyčle.
Pan doktor byl profesionální, vše krásně vysvětlil, nabídl doporučení a další postup léčby. Byl jsem velice spokojen.
Pan doktor je sympatický i empatický a odborně - přes své mládí - působí také velmi fundovaně. Diagnózu názorně vysvětlí na modelu, způsob léčby a pacientem konzultuje, nabízí možnosti.
Jediné, bez čeho bych se obešel, je lehce nedůstojné kárání sestry, že nečtu správně písemné instrukce na dveřích (měl jsem vhodit kartičku pojišťovny do schránky ve dveřích).
Pan doktor všechno důkladně vyšetřil, vysvětlil možné příčiny problému a nabídnul případné možnosti léčby.
Návštěva proběhla v pořádku, pan doktor je přátelský, informuje o všem co je potřeba. Byla jsem spokojená
Pan doktor Rouchal je empatický, vše důkladně vysvětlí, ukáže na pomůckách pro lepší představu včetně obrazovky monitoru, navrhne léčbu která má svá opodstatnění. Doporučuji všem kdo váhají. V neposlední řadě jsou pozdní odpolední ordinační hodiny, což je pro pracující výborné.
Pan doktor byl velice milý, vše mi vysvětlil a dal i doporučení ohledně lhůt a kvality rehabilitací.
Pan doktor byl velmi slušný, rychlé jednání a vysvětlení toho co mě čeká.
Detailní vysvětlení a lidský přístup ! Líbila se mi možnost objednání na přesný čas bez skrytého extra poplatku.