Ivana Kopová
Ordinace alergologie a imunologie

Tovární 1342/12, Praha 17000

• E

Paní doktorka je skvělá. Profesionální, erudovaná, lidská, vstřícná, velmi ochotná i s paní sestřičkou. Chodíme k ní několik let už téměř celá rodina/alergici, astmatici....

• Ordinace alergologie a imunologie Jiný  •

K paní doktorce jsme šly s dcerou. Ona i sestricka jsou velmi milé. Opravdu máte pocit, že Vám chtějí pomoci. Cítíte se v ordinaci příjemně, paní doktorka se s Vámi doopravdy baví a zajímá se. Mohu jedině doporučit. Měly jsmw štěstí, že nás vůbec vzali.

• Z

Absolutně nejmilejší doktorka kterou znám. Chodím k ní od dětství a nikdy jsem neměla žádný problém.

• Ordinace alergologie a imunologie Jiný  •

• Absolutně neprofesionální přístup k pacientovy a podání informací o jeho výsledcích.Vyhazovaní z ordinace s tím že prý nemají čas a to byla ordinace prázdná bez pacientů!Pohrdání pacientem kvůli jiné státní přislušnosti! Arogantné jednáni jak ze strany doktorky tak ze strany sestry,dokonce i mezi sebou se před pacientem uráželi!Pani doktoru nedoporučuji,i když si dokážu představit s jakým typem pacientů vychází když čtu ostatní hodnocení..

• Ordinace alergologie a imunologie Test na alergie  •

Paní doktorka není arogantní a je velice milá a pečlivá...Jsem s ní velice spokojená, má velmi profesionální a vstřícné chování.

• K pani doktorce uz chodim 30 let :) prebirala si mne jako dite v nemocnici Pod Petrinem. Od te doby jsem se mockrat stehovala, ale NIKDY mne nenapadlo pani doktorku menit :) je skvela!!! Odbornik na svem miste!! Nejen pri beznych kontrolach nebo vysetrenich, ale hlavne behem obou mych tehotenstvi pece na vybornou!! Novotna

• Velmi vstřícná a ochotná doktorka. Udělala maximum pro to, aby mi pomohla odhalit příčinu záhadných příznaků, které se nakonec ukázaly jako nejspíše s alergií nesouvisející. Nadto mi sama navrhla udělat test na celiakii, jelikož ji má moje sestra. Během vyšetření mě informovala o tom, co a proč dělá.

• Paní doktorka pečovala o mojí alergii po celé moje dětství. Vždy byla hrozně fajn. Taková prima ženská a ke všemu výborná lékařka. Nikdy nic nezanedbala, byla velmi pečlivá. Určitě pokud hledáte skvělého odborníka- pak je paní doktorka ta nejlepší volba. Bínová

• Skvělá alergoložka, která ví přesně co potřebuje, je lidská a bere ohledy :-) Pomohla mi i v oblasti jiné, kdy mi doporučila dobrou kožařku, zajímá se o své pacienty a je schopna jim poskytnout skvělou péči. Doktorka i sestřička jsou velice příjemné. Nemohu si je vynachválit. :)

• Naprostá spokojenost, příjemné vystupování a profesionalita, zároveň pomocí nevtíravých otázek rychle nachází příčinu alergické reakce, na níž se snaží najít optimální řešení. MT