Dr. Igor Odajnik

Igor Odajnik
Denti Dent s.r.o.

Milady Horákové, Hradec Králové 500 06

• N

Lepšího stomatologa jsem nikdy neměla. Precizní ošetření zubů, ochota, vlídnost a laskavost vůči pacientovi. Nové postupy ošetření zubů..Jsem ráda za možnost být jeho pacientkou. Všichni moji známí, kteří k němu chodí ho jenom chválí..Děkujeme.

• Denti Dent s.r.o. Jiný  •

• D

Pan doktor je úžasný, ochotný a hlavně nenaléhá a nenutí neplacené úkony pojišťovnou, vždy dá vybrat, vysvětlí rozdíl

• Denti Dent s.r.o. dětská stomatologie  •

• A

Nejlepší zubař široko daleko, absolutně bezbolestné zákroky, injekci ani necítíte. Na dnešní ceny je opravdu levný, jsem spokojená a nikdy bych neměnila. Konečně nemám strach navštěvovat zubaře.

• Denti Dent s.r.o. preventivní prohlídky  •

• S

Nejlepší zubař. Je hodný, velice šikovný, lidský, injekci od něj vůbec necítíte. S jeho prací jsem vždy spokojená. Od té doby co k němu chodím, jsem se přestala bát vrtání.

• Denti Dent s.r.o. ošetření zubního kazu  •

Nikdy jsem se nesetkala s takovou ochotou pomoci. Pan doktor mě zbavil strachu ze zubařů , je velice milí, vše ochotně vysvětlí. Je to specialista na svém místě a za to mu patří velké díky

• Denti Dent s.r.o. ošetření zubního kazu  •

• B

Šikovný, trpělivý a precizní, velký dík - p. Staněk byl nadmíru spokojený, jste jediný po dlouhé době, který mu pomohl. Výsledek vaší práce nás všechny okolo ohromil. Více takových spokojených pacientů. Ještě jednou děkuji Křížová Blanka

• Denti Dent s.r.o. zubní korunky  •

100 % spokojenost, pečlivý slušný vlídný, vysvětluje. Pracuje v klidu není hyhsterický jako některé zubařky.

• Denti Dent s.r.o. zubní vyšetření  •

• Pan doktor Odajnik dělá svoji práci velice pečlivě. Věnuje Vám dostatek času a jeho práce je precizní.

• jiné místo  •

• Nejlepší zubař co jsem kdy mohla mít. Ošetření bez bolestné. Velice pečlivý, umí jednat s pacienty. Díky panu zubaři jsem přišla o strach ze zubaře. Patří mu velké díky a mužů 100%doporučit.Zachránil mi zuby.

• Denti Dent s.r.o. Oprava zubu  •

• jiné místo Přechod od jiného zubaře  •