Hana Štenclová
Ordinace specialisty - alergolog

Na Hřebenkách 3, Praha 15000

k paní doktorce chodím od svého dětství a pokračuji i nyní, i přes fakt, že jsem již dospělá. léčila jsem se s astmatem a několika alergiemi, vždy prohlídka proběhla tak, jak měla a nikdy jsem se nesetkala se špatným přístupem či nedovysvětlením čehokoli, doporučuju.

• Ordinace specialisty - alergolog Jiný  •

• Paní doktorka je fantastický člověk, příjemný, profesionální, odborně na vysoké úrovni s lidským přístupem. Po 12 letech určitě nemám potřebu měnit.

• Velmi příjemné jednání zkušené paní doktorky.

• Chodila jsem k paní doktorce když ještě dělala pediatrii, potom už jen na alergologii a vždy jsem byla maximálně spokojená. Paní doktorka je lidská, velmi příjemná a všechno si pamatuje!!! I po patnácti letech, když jsem jí zavolala kvůli alergii, pamatovala si mě už podle jména v telefonu a hned se ptala na sourozence a maminku. Je prostě skvělá jak lidsky, tak profesně.

• Chodím k paní doktorce od dětství již 25 let. Nemám důvod měnit.

• Paní doktorku znám již od dětství, a nemohu si ji vynachválit. Prostě skvělá! Má úžasnou schopnost komunikovat s dětmi a je velmi starostlivá. Každému vřele doporučuji.

• K paní doktorce jsme přišli omylem v jiný termín než jsme byly objednány s dcerou a i přesto,že byla plná ordinace, vzala nás, byla velmi trpělivá a ochotná. Nemám slov, velmi profesionální přístup. Doporučuji.

• I

Spokojenost, jsem u paní doktorky od dětství a vždy byla ochotná, pomůže a poradí. Doporučuji.

• S

U paní doktorky se léčím téměř 10 let. Je to opravdová profesionálka. Nad problémem nemávne rukou a snaží se přijít na alternativní způsob, jak vám pomoci. Opravdu úžasně se chová k malým dětem, které se bojí injekce. Je to jedna z nejlepších lékařek, které znám. :D
    Doporučila bych jí všem. co mají problémy s astmatem či alergií.

• V

Je to nejlepší doktorka, kterou mám. Vždy příjemná, velmi chytrá a ochotná. Lepší alergoložku jsem nepotkala!