Eva Řepišťáková
Praktický lékař pro dospělé

Volgogradská 112, Ostrava 70030

Bohužel, moje zkušenost s touto ordinací byla velkým zklamáním. Celkový přístup k pacientům je neosobní a neprofesionální. Dlouhé čekání, nezájem o konkrétní problémy, a chybějící komunikace jsou jen některé z nedostatků, které jsem zažila. Celkový dojem je, že o pacienty tam opravdu nejde a kvalita péče je velmi nízká. Určitě nedoporučuji.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Paní doktorka v případě relativně pacienta kdy má horečku a příznaky vážného neurologického problému nedělá rozbor krve a doporučí ###, že prý viróza. Následovalo akutní CT, magnetorezonance, druhé odběry krve znovu v nemocnici s testy na právě zjištěnou boreliózu, a už navrhuje po dobrání antibiotik ukončení nemocenské.

• R

Paní doktorka bere pacienta jako svého podřízeného a ne jako sobě rovného. Téměř nekomunikuje, nevysvětluje, nespolupracuje. Drží se striktně svého, neprojevuje žádnou empatii. Mohla by být nahrazena aplikací a pacient by nepoznal rozdíl.

• R

sestra i p.doktorka super poradila předepsala a já se léčím,,žádné negativní reakce z žádné strany a to jsem byl u zástupu neboť má p.doktorka má dovču.Děkuji Vám

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Paní doktorka je velice příjemná, milá a ochotná. Chtěla bych vyzdvihnout její profesionální, lidský a empatický přístup. Jsem velice spokojena a ráda, že je mou praktickou lékařkou.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Nejsem si jistá jestli paní doktorka rozumí svému oboru
    Závazně onemocnění, a dvou měsíční kašel který potřeboval vyšetření odborných lékařů a vše s tím spojené ( jako odběry a rentgen) bylo léčeno pastelkami na podrážděný krk a kapkami do nosu. Za mne určitě nedoporučuji

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• paní doktorka velice vlídná, přijala mě i bez karty, když jsem potřebovala udělat prohlídku do práce tak i to zvládla bez karty, chodím k ní když už opravdu mám nějaký omezující problém nebo bolesti a nikdy nebyl problém s tím že by se nezajímala.. právě naopak po tom co přišla moje dokumentace od jiného lékaře tak tato paní doktorka se zajímala o problémy které byly v minulosti a předešlý lékař je řešil jen okrajově..

• Já jsem spokojená, sestřičku mám v oblibě, paní doktorku taky, všechno je jak má, no a čekání se dá přežít. Empatie lidi. Taky nevím, proč je pro některé těžké přijmout fakt, že akutní příjem má přednost před preventivní prohlídkou. Nebo byste radši seděli s infekčním člověkem v čekárně další hodinu?

• Sestřička je příjemná, ovšem mám velký problém s paní doktorkou. Bohužel je velice neochotná, studená a vůbec nemá zájem jakkoliv s pacientem komunikovat nebo spolupracovat. Necítím u ní absolutně žádný lidský přístup. Když nastane nějaký problém, není schopná navrnout žádné alternativní řešení a pouze si trvá na svém.

• Paní doktorka i sestřička v pořádku. Jsem spokojený. Za úsměvný považuji názor jednoho z hodnotitelů, podle nějž sestřička pouští k ošetření přednostně své "známé". U paní doktorky Řepišťákové se mi to nikdy nepřihodilo, ale ze své zkušenosti vím, že děje-li se to jinde, jde samozřejmě zpravidla o "známé" paní doktorky, nikoli sestry.